Festivalul „Beach, Please!” a crescut gradul de ocupare al cazărilor. Cât costă o noapte în Costinești, în acest weekend

Festivalul „Beach, Please!” a crescut gradul de ocupare al cazărilor. Cât costă o noapte în Costinești, în acest weekend
Sursa foto: Instagram/ beachplease

Festivalul „Beach Please!” are loc în acest weekend, din 10-14 iulie, în stațiunea Costinești, iar prețurile cazării au crescut semnificativ, având în vedere cererea foarte mare și disponibilitatea limitată.

Prețurile cazării în Costinești

Gradul de ocupare al unităților de cazare din Costinești a ajuns la 93%. Prețurile pentru perioada 10-15 iulie, pentru toate cele cinci nopți în care se desfășoară festivalul, pornesc de la 2.500-3.000 de lei pentru o cameră care se află mai departe de zona centrală. Dar, prețurile pot ajunge până la 19.000 de lei pentru camerele care oferă facilități de lux sau care sunt amplasate central, conform Daily Business.

Există camere pentru cupluri, dar și pentru grupuri mai mari, dar tarifele variază în funcție de numărul persoanelor și tipul camerei.

Artiștii care vor cânta la „Beach, please!”

Peste 120.000 de oameni sunt așteptați la festivalul „Beach, please!”, care începe miercuri, 10 iulie. Artiștii internaționali care vor urca pe cele trei scene ale evenimentului sunt: Travis Scott, French Montana, Wiz Khalifa, Rick Ross, Rich the Kid, Don Toliver, Anitta, Rich Amiri, Yeat, Ice Spice.

Concertele live vor începe de joi, iar miercuri vor fi diferite activități, precum cele din skate park, terenuri de sport sau în roata panoramică.
Încă mai sunt bilete disponibile pentru festival și pot fi cumpărate de pe pagina oficială a acestuia. Prețurile pentru o zi sunt cuprins între 299 și 549 de lei, iar pentru accesul general, doritorii trebuie să scoată din buzunare între 895 și 1995 de lei, scrie Hotnews.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`