Turiștii s-au reorientat. Stațiunea cu apa limpede preferată de aceștia, în 2024

Turiștii s-au reorientat. Stațiunea cu apa limpede preferată de aceștia, în 2024
Foto: observatorulph.ro

Mamaia și Vama Veche erau printre stațiunile preferate de turiști, în acest an li s-au schimbat gusturile și s-au reorientat către o alta. Aceștia preferă o plajă sălbatică din Constanța, liniștită și cu apă limpede.

Stațiune preferată de turiști

Tuzla a fost luată cu asalt de turiști în acest an. Ea a devenit populară în urmă cu câțiva ani, iar acum este împânzită de turiști, informează Cancan.

Turiștii preferă plaja din Tuzla datorită apei care este foarte limpide, curată și doresc să se relaxeze. Dar, și cei care vor puțină adrenalină pot închiria sky jet-uri sau se pot plimba cu barca până la epava din Costinești.

Cât costă cazarea în Tuzla

Acum are terase, toalete ecologice și un punct pentru salvamar. Plaja liniștită se află la 5 kilometri de drumul principal care face legătura între Constanța și Mamaia, iar cu trenul se poate ajunge până la strada Nicolae Titulescu, de unde poate merge pe jos 30 de minute până la plajă.

În Tuzla, turiștii se pot caza la hoteluri și pensiuni, iar prețul pentru o noapte pornește de la 139 de lei și poate ajunge până la 300 de lei. Amatorii de camping au la dispoziție și o zonă specială unde își pot instala cortul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:29 - O companie aeriană vinde mămăligă cu brânză la plic. Câți bani trebuie să plătești pentru a mânca preparatul, la înălțime
16:17 - Ce a pățit Anca Țurcașiu, la una dintre probele de la Asia Express. Vedetei nu i-a venit să creadă: „Eu chiar am o problemă”
16:17 - Un profesor de engleză din Bucureșt, cercetat. Ar fi violat, corupt și agresat sexual o minoră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)
15:39 - Zece tone de deșeuri urmau să fie arse ilegal într-o comună din Dâmbovița. Autoritățile au aplicat operațiunea Jupiter
15:39 - Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu a pierdut foarte multe procente. În contextul în care îi dă voturi lui Simion, e posibil să avem o finală Ciucă – Simion (VIDEO)