Eleva care a luat 10 la Bacalaureat, de la Colegiul „Gheorghe Șincai” din Cluj va studia în Franța. „Cea pe care am ales-o se numește Sciences Po Paris”

Eleva care a luat 10 la Bacalaureat, de la Colegiul „Gheorghe Șincai” din Cluj va studia în Franța. „Cea pe care am ales-o se numește Sciences Po Paris”

Louise Vișan, eleva care a obținut 10 la Bacalureat, de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, din Cluj-Napoca, va studia în străinătate, după ce a fost admisă la mai multe facultăți din Franța.

Eleva de 10 pleacă în Paris

„Nu pot spune că m-am pregătit atât de mult. Am fost mereu atentă la ore și am participat și nu simt că m-am pregătit atât de mult având în vedere că am avut admiterile la facultate. Am avut emoții înainte de examenul de la examenul de la română cu încadrarea în timp pentru că știam că am foarte multe de zis și știam că nu-mi ajunge timpul.

Am intrat în Franța la mai multe facultăți, iar cea pe care am ales-o se numește Sciences Po Paris care este cunoscută pentru domeniul de științe politice dar ca materii principale fac științe politice, drept și economie, iar din al doilea an aleg specializarea mea. În 25 august o să încep facultatea”, a declarant eleva, conform MonitorulCj.ro.

Familia elevei și prietenii săi s-au bucurat pentru performanțele ei și pentru faptul că va studia în Paris.

„Rezultatele le-am văzut pe tren și toți au fost fericiți. Părinții nu pun preț pe note, s-au bucurat foarte mult pentru mine. Bunicii au fost cei mai fericiți, iar prietenii s-au bucurat pentru mine”, a adăugat Louise Vișan.

Județul Cluj, cea mai mare rată de promovare

Județul Cluj se află pe primul loc la nivel național cu o rată de promovare de 88,9%.

În această sesiune de Bacalureat au promovat 3.888 de candidați, din totalul de 4.560 care au susținut examenul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:29 - O companie aeriană vinde mămăligă cu brânză la plic. Câți bani trebuie să plătești pentru a mânca preparatul, la înălțime
16:17 - Ce a pățit Anca Țurcașiu, la una dintre probele de la Asia Express. Vedetei nu i-a venit să creadă: „Eu chiar am o problemă”
16:17 - Un profesor de engleză din Bucureșt, cercetat. Ar fi violat, corupt și agresat sexual o minoră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)
15:39 - Zece tone de deșeuri urmau să fie arse ilegal într-o comună din Dâmbovița. Autoritățile au aplicat operațiunea Jupiter
15:39 - Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu a pierdut foarte multe procente. În contextul în care îi dă voturi lui Simion, e posibil să avem o finală Ciucă – Simion (VIDEO)