Vizită emoționantă a prințului William, într-un loc important pentru el și Kate Middleton. Unde se află și ce amintiri au cei doi cu acel loc

Vizită emoționantă a prințului William, într-un loc important pentru el și Kate Middleton. Unde se află și ce amintiri au cei doi cu acel loc
Sursa foto: HeptaPhoto by Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM

Prințul William a vizitat Anglesey, locul unde el și Kate Middleton au locuit împreună pentru prima dată.

Zona din nordul Țării Galilor este foarte importantă pentru William și Kate

Prințul William și Kate Middleton au locuit pentru puțin timp aici, când viitorul rege a fost staționat la RAF Valley din 2010 până în 2013, când a servit ca pilot de căutare și salvare RAF, conform okmagazine.ro.

Acesta a vizitat fosta sa bază aeriană din Anglesey, unde a fost primit cu căldură în noul său rol de Royal Onorary Air Commodor, funcție pe care a primit-o și preluat-o de la tatăl său, regele Charles, în august 2023.

William a efectuat un tur al bazei

Prințul William a vizitat baza aeriană, prima oprire fiind la turnul de control al traficului aerian. Aici, William a văzut sălile de control și noile echipamente de supraveghere și i s-a povestit despre planurile de renovare a celei de-a doua piste a RAF Valley, un proiect care se estimează că va costa aproximativ 44 de milioane de lire sterline.

Conform publicației HELLO!, în Anglesey este singura stație a RAF din Țara Galilor și găzduiește Școala de antrenament de zbor nr. 4. Aceasta este responsabilă cu pregătirea următoarei generații de piloți de luptă din Marea Britanie. Echipajele de la bază sunt, de asemenea, instruite pentru operațiuni montane și maritime din întreaga lume.

Prințul William a revenit la îndatoririle regale

După o perioadă dificilă, în care prințul William a aflat că soția sa are cancer și a încercat să stea cât mai mult acasă pentru a o sprijini cu tratamentul, viitorul monarh și-a reluat activitățile regale.

Apropiații lui Kate au ajutat-o în această perioadă în care a început tratamentul împotriva cancerului. Însă, nu se știe de cel fel de cancer suferă prințesa de Wales, dar recenta sa apariție i-a liniștit pe fani, care deveniseră îngrijorați de absența îndelungată a lui Kate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`