Detectivul privat angajat de Amber Heard să „dezgroape cât mai multe mizerii” despre Johnny Depp spune că a fost șocat de susținerea pe care a primit-o actorul

Detectivul privat angajat de Amber Heard să „dezgroape cât mai multe mizerii” despre Johnny Depp spune că a fost șocat de susținerea pe care a primit-o actorul
Noi declarații surprinzătoare. Amber Heard dezvăluie că încă îl iubește pe Johnny Depp: „Încă îl iubesc, absolut” Sursa Foto: Flickr.com

În noua sa carte, Johnny Depp’s Accidental Fixer, lansată pe 5 iulie, Paul Barresi, în vârstă de 74 de ani, își amintește că a intervievat 100 de persoane înainte de procesele pentru calomnie ale lui Depp împotriva fostei sale soții, doar pentru a descoperi că majoritatea oamenilor erau în continuare de partea actorului.

Fanii lui Depp susțineau că actorul este un gentleman incapabil de răutate

Susținătorii l-au descris pe Depp drept un „gentleman” și ca pe cineva care „nu are niciun gram de răutate”, în ciuda acuzațiilor îngrozitoare care i-au fost aduse.

Fanii lui Depp spuneau că actorul are „respect pentru femei” – spre deosebire de afirmațiile lui Heard că ar fi fost abuziv fizic și mental.
Baza masivă de fani ai lui Johnny Depp l-a sprijinit pe actor în timp ce acesta a luptat împotriva acuzațiilor de abuz aduse împotriva lui de fosta soție Amber Heard în timpul procesului lor exploziv pentru defăimare din Virginia în 2022.

Barresi a fost angajat pentru prima dată de echipa lui Heard în iulie 2019 pentru a găsi informații care ar putea fi utile împotriva lui Depp, înaintea ambelor procese pentru defăimare din Marea Britanie și SUA.

Anul trecut, Johnny Depp a primit despăgubirile de un milion de dolari datorate de fosta sa soţie, Amber Heard, ca urmare a procesului de defăimare.  Actorul din „Piraţii din Caraibe” va dona banii către cinci organizaţii.

Johnny Depp şi Amber Heard, căsătoriţi între 2015 şi 2017, s-au luptat anul trecut în timpul unui proces foarte mediatizat. Actorul a dat-o în judecată pentru defăimare pretinzând 50 de milioane de dolari pentru un articol publicat de Washington Post în 2018, în care Amber Heard s-a descris drept „o persoană publică care reprezintă violenţa domestică”, fără a-şi numi fostul soţ. Actriţa din „Aquaman” contraatacase cerând dublu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`