Nicușor Dan: Dăm în exploatare încă 1,75 km de conductă nouă de termoficare. Au fost înlocuite conductele vechi de peste 40 de ani (FOTO)

Nicușor Dan: Dăm în exploatare încă 1,75 km de conductă nouă de termoficare. Au fost înlocuite conductele vechi de peste 40 de ani (FOTO)
Sursa foto: Nicușor Dan / Facebook

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat darea în exploatare a încă 1,75 de kilometri de conductă nouă de termoficare. Astfel, conducte vechi de peste 40 de ani au fost înlocuite cu unele noi, preizolate și dotate cu senzori de detecție a avariilor.

Continuă schimbarea conductelor de termoficare în Capitală

„Dăm în exploatare încă 1,75 km de conductă nouă de termoficare. Acest tronson alimentează cu agent termic locuințele de pe Bd. Ion Mihalache, între intersecțiile cu Bd. Banu Manta și Bd. Mareșal Averescu.

🟢 Compania Municipală Energetica Servicii a înlocuit conductele vechi de peste 40 de ani cu unele noi, preizolate și dotate cu senzori de detecție a avariilor.

🟢 Angajații companiei lucrează în condiții dificile, într-o galerie de termoficare îngustă, plină de deșeuri, cu o configurație tehnică cu grad maxim de dificultate.

🟢 Lucrarea face parte din Obiectivul 4 – Magistrala II-III Grozăvești, cu o lungime totală de 11 km, din care au fost modernizate până în prezent conducte pe o lungime de peste 7 km”, a transmis primarul general, Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`