Ce a scris Armin van Buuren despre România după concertul lui la SAGA Festival 2024. „Întotdeauna mă simt ca acasă când sunt aici”

Ce a scris Armin van Buuren despre România după concertul lui la SAGA Festival 2024. „Întotdeauna mă simt ca acasă când sunt aici”
Sursă foto: Facebook

Armin van Buuren a fost unul dintre ultmii artiști care au făcut show în ultima zi a festivalului SAGA din București, care a avut loc la Romaero, între 5-8 iulie. Celebrul DJ a postat pe rețelele sale sociale un mesaj pentru România, după ce și-a terminat prestația pe scenă.

Armin van Buuren a fost unul dintre cei mai așteptați artiști de la SAGA

DJ-ul Armin van Buuren a fost unul dintre cei mai așteptați artiști de la festivalul SAGA. Fanii săi au putut asculta în premieră cea mai nouă piesă a lui, care va fi lansată vineri. După show-ul de la Romaero, artistul a postat un mesaj pentru România pe pagina sa de Facebook, potrivit libertatea.ro. 

„România, te iubesc❤️ Întotdeauna mă simt ca acasă când sunt aici și nu m-am putut gândi la un mod mai bun de a încheia weekendul 🔥 Mulțumesc”, a scris el în mediul online, unde a postat și mai multe imagini din timpul reprezentației lui la SAGA Festival 2024.

Nicki Minaj și-a anulat cu trei ore înainte concertul de la SAGA

Unul dintre cele mai criticate momente ale ediției de anul acesta a festivalului SAGA a avut-o pe Nicki Minaj protagonistă. Vedeta SAGA de anul acesta a anunțat că nu va mai concerta cu doar trei ore înainte să urce pe scenă. Rapperița a invocat motive legate de siguranță din cauza „protestelor din România”.

„Din motive de îngrijorare pentru siguranța mea și a echipei mele, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mai merg la festivalul din România din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd altă dată. Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru a ajunge cu bine acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la ai lor. Să nu iau în considerare acest sfat nu e ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol special Wireless”, a scris Nicki Minaj pe X.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:32 - „Miroase a hoţie”: Noi acuzații de fraudă în cazul bugetului Casa Verde Fotovoltaice pentru Oltenia. Fondurile au fost epuizate în 80 de secunde
12:25 - Împrumuturile statului, aproape de record. Septembrie, una dintre lunile cu cele mai mari împrumuturi din an
12:23 - Adina Săniuță: CCR nu este un organism de la colțul străzii, nu poate să spună că face niște greșeli și după aceea le repară. Ceea ce s-a întâmplat acum este clar un joc al clanului PSD și chiar și PNL (VIDEO)
12:22 - LeBron și fiul său, Bronny James, au făcut istorie în NBA, fiind primul duo tată-fiu care a jucat în aceeași echipă
12:15 - Prin ce a putut să treacă un român după ce a lăsat o recenzie negativă la un hotel din Grecia: „Mă trezesc azi cu mail de la avocatul hotelului”
12:07 - Kazahstanul a aprobat un plan de construire a primei sale centrale nucleare, printr-un referendum. Cetățenii și-au depășit spaima cu privire la expunerea la radiații
11:54 - Alternativa lui ÎPS Teodosie pentru românii care merg la sală: „Nu există exercițiu fizic mai binefăcător și mai complet”
11:48 - Bruxelles a dat o nouă lege privind mașinile diesel. Măsura a fost adoptată după ce mai multe state au adus în discuție interzicerea lor
11:39 - Nobel 2024: Cercetarea cancerului, medicamentele cardiovasculare, microscopul la scară atomică, scriitoarea chineză Can Xue și agenția UNRWA pentru palestiniei printre candidații preferați pentru premii
11:36 - Gabriel Zetea: PSD n-are absolut nicio implicare în deciziile CCR. Judecătorii au fost votați și de PSD, dar și de PNL / PNL și USR s-au transformat în cei mai mari susținători ai Dianei Șoșoacă. O lipsă de maturitate (VIDEO)