Radu Banciu: PSD-iștii și Zgonea s-au certat ca niște golani. Partidul are o istorie regretabilă pe care nu o va reține niciun manual, iar "colegul lui Mihai Viteazu" este zero barat (VIDEO)

Radu Banciu: PSD-iștii și Zgonea s-au certat ca niște golani. Partidul are o istorie regretabilă pe care nu o va reține niciun manual, iar "colegul lui Mihai Viteazu" este zero barat (VIDEO)

Excluderea lui Valeriu Zgonea din PSD a fost subiectul principal abordat de către către Radu Banciu în emisiunea sa, Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, din seara de marți.Jurnalistul a comentat subiectul fierbinte de pe scena politicii românești – Excluderea lui Zgonea din PSD și posibila înlăturare a acestuia de la șefia Camerei Deputaților.

"PSD-iștii și Zgonea s-au certat ca niște golani", a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: PSD-iștii și Zgonea s-au certat ca niște golani. Partidul are o istorie regretabilă pe care nu o va reține niciun manual, iar "colegul lui Mihai Viteazu" este zero barat

#DIRECT_ONE_oye1vl#

Nici PSD nu este văzut cu ochi buni de Radu Banciu. Acesta este de părere că acest partid este cel mai cinic din istoria țării și îi acuză pe social-democrații că au ajuns la cârma României profitând de "încetineala de gândire a electoratului".

"S-au luat la ceartă, s-au înjurat, cum fac ei de obicei la cârciumă. A degenerat discuția și PSD a făcut scut în jutul liderului Liviu Dragnea și s-au decis să-l dea afară pe Zgonea. Nu libertatea de exprimare la care face referire Zgonea era în cauza, ci faptul că unitatea lor, monolitul ăsta de lut, ar fi avut de suferit. Trebuie să fim de acord. Când intri în PSD trebuie să știi să te aștepți la așa ceva. Zgonea nu a fost niciodată un om cu o libertate de exprimare consistentă. El a profitat de stângăciile de limbaj și de erorile de clasa 4, gen "colegulul lui Mihai Viteazu".

Dacă Zgonea știe să se exprime atunci eu sunt taur de folosit la coridă. Este zero barat. Habar nu are să comunice. De altfel, i-au și spus-o oamenii de lângă el. Este un țărănoi. Poate la sapă, poate cu coasa, Dumnezeu știe. El nu avea nicio calitate de politician. El a ajuns în politică pentru că la noi toți nătărăii fac politicică. Și cu cât ești mai de la țară, din topor, cu atât ai șansa să te impui.

Zgonea era un executant, nu a avut carismă de lider în viața lui.

PSD are o istorie regretabilă pe care manualele serioase de istorie nici nu o vor reține. Realizări ioc. Au fost mulți bogați în PSD, dar ce să scriem? Să le numărăm averile? Niște tăntălăi.

Niciun partid din România nu a fost capabil să fie atât de cinic ca PSD. A profitat de încetineala de gândire a electoratului", a spus Radu Banciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:33 - Biserica Ortodoxă Română sărbătorește 17 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel. Cum se va desfășura ceremonia
17:30 - Mircea Fechet: Verificăm constant debitul Dunării și zonele în care riscul de inundații este crescut. Vom verifica 1.200 de km de diguri
17:16 - Apele Române, precizări despre situația de pe Dunăre. Când va fi atins vârful maxim al viiturii și cât de mare va fi
17:05 - Oncologul din Suceava care lua șpagă pentru a trata bolnavii a fost condamnat definitiv. Ce pedeapsă a primit
17:03 - Nelu Tătaru, după ce analizele de sânge arată că vatmanul implicat în accidentul mortal luase, de fapt, o pastilă de răceală: „Aceste DrugTeste sunt acele teste care dau calitativ, nu cantitativ și care interferă cu o sumă de substanțe active” (VIDEO)
16:59 - B1 TV va difuza documentarul „America Alege: Harris Vs. Trump”, în premieră și în exclusivitate TV în România (VIDEO)
16:45 - Marcel Ciolacu cere o schimbare în ceea ce privește Agenția Națională Antidrog: „Tinerii care cad pradă traficului de droguri nu mai pot fi trataţi ca infractori”
16:42 - Premierul Danemarcei, către aliați: Încetați cu discuțiile despre „linii roșii” și lăsați Ucraina să lovească Rusia
16:39 - Cu cât scoate ANAF la licitație o mașină cu numărul „FBI”? Vehiculul este un Golf din 2004
16:28 - Bandă unică pentru autobuze pe bd. Gheorghe Magheru, pe ambele sensuri. Nicușor Dan: Separatoarele de sens vor fi amplasate săptămâna viitoare