Carmen Harra vine cu previziuni despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol. Ce se întâmplă cu mariajul acestora

Carmen Harra vine cu previziuni despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol. Ce se întâmplă cu mariajul acestora
Sursa Foto: Facebook/ Carmen Harra

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de iubire de ani de zile, cei doi împlinind recent un an de când au devenit soț și soție. Acum, Carmen Harra a făcut previziuni despre căsnicia lor.

Carmen Harra vine cu previziuni despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol

Potrivit lui Carmen Harra, relația celor doi este una karmică, fapt ce le asigură reușita. Se pare că Smiley și Gina Pistol sunt făcuți unul pentru altul și nimic nu o să poată să le clatine mariajul, scrie Cancan.

„Relația lor este extraordinară, pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu, dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc. E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună. Sunt perfecți unul pentru altul.

Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, l-a dus spre o căsătorie. Va fi o căsătorie extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie”, a mărturisit Carmen Harra.

Gina Pistol, dezvăluiri din viața de familie

Amintim că, recent, Gina Pistol a făcut declarații despre viața de familie, dezvăluind astfel cine gătește la ea și Smiley în casă.

„Lui îi place mâncarea. Și mie îmi place mâncarea. Dar prefer pentru liniștea noastră, în familie, să gătesc eu. Dacă intră Andrei în bucătărie, ca orice bărbat care nu prea se pricepe la gătit…”, a spus prezentatoarea Masterchef.

Cu toate acestea, Gina recunoaște că soțul ei face o friptură de vită foarte bună.

„Ba da, acolo da (la gratar, n.r.)! Face o friptură de vită foarte bună, a primit câteva sfaturi de la Florin, legate de asta, și îi iese friptura foarte bună. Dar pe salate, pe tocat, pe din astea, eu sunt”, a mai precizat ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:23 - Unul dintre membrii trupei ABBA s-a recăsătorit la aproape 80 de ani. Cine este femeia pe care a ales-o să îi stea alături
23:06 - Rafa Nadal își pregătește revenirea pe teren. Turneul la care a fost înscris
23:00 - Ministerul Afacerilor Externe a reamintit avertismentul de călătorie pentru Liban: „Evitați orice călătorie”
22:44 - Sute de lovituri israeliene în Liban într-o singură zi. Benjamin Netanyahu, către poporul libanez: Războiul Israelului nu este cu voi, ci cu Hezbollah. De prea multă vreme vă folosește drept scuturi umane
22:35 - Trei bărbați din Prahova au intrat în curtea unui vecin și l-au luat la bătaie. Polițiștii au intervenit în scandal
22:35 - Românii, pe primele locuri în topul mondial al sedentarismului. Care sunt motivele pentru care nu facem mai mult sport
22:23 - Diana Stoica: Klaus Iohannis nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față. Un om ca el își dorește tot (VIDEO)
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:47 - Lucian Lungoci (PSD): Refuzat la export, Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu (VIDEO)