Florin Roman: PNL, singurul partid care a plecat în februarie cu trei proiecte de legi antidrog și le-a transformat în legi / Ca părinte, eu vă spun sincer că trăiesc toată ziua cu spaimă (VIDEO)

Florin Roman: PNL, singurul partid care a plecat în februarie cu trei proiecte de legi antidrog și le-a transformat în legi / Ca părinte, eu vă spun sincer că trăiesc toată ziua cu spaimă (VIDEO)
Foto: Florin Roman / Facebook

PNL este singurul partid care a plecat în februarie cu trei proiecte de legi antidrog și le-a transformat în legi, a declarat deputatul liberal Florin Roman, luni, pe B1 TV, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat.

Florin Roman (PNL), pe B1 TV, legislația antidrog

Întrebat despre ordonanța privind testarea antidrog a șoferilor, deputatul PNL a spus: „Dacă e să plecăm de la realitatea zilelor noastre și a străzii, eu, ca părinte, vă spun sincer că trăiesc toată ziua cu spaimă ca nu cumva să aud că al meu copil devine victima consumului, fiind adolescent, fiind în zona școlii, fiind în zona unde se comercializează, și pentru asta am foarte multe discuții cu copilul, în calitate de părinte, și cred că foarte mulți români sunt în situația mea”.

„Din păcate, atunci când apar tragedii cum au fost cele de la 2 Mai, apare revolta, apare emoție și, bineînțeles, revolta este în primul rând împotriva politicienilor care – vezi, Doamne! – sunt singurii vinovați de tot ce e rău în țara asta. Eu cred că dacă e să tratăm cu seriozitate și cu responsabilitate un subiect sensibil, în primul rând el nu trebuie politizat”, a adăugat Florin Roman.

„Pentru că dacă e să discutăm politică, ne uităm în Parlament. În Parlament există un singur partid, Partidul Național Liberal, care a plecat în februarie cu trei proiecte de legi antidrog și le-a transformat în legi – legea 2 Mai, legea registrului traficanților de droguri și, nu în ultimul rând, acea lege care permite construirea a opt centre regionale pentru victimele consumului de droguri”, a mai spus liberalul.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`