Ciolacu, în contextul protestului contabililor: „Nu putem ceda pentru a mia oară. De 30 de ani mereu cedăm şi am ajuns primii la evaziune în Europa” (VIDEO)

Ciolacu, în contextul protestului contabililor: „Nu putem ceda pentru a mia oară. De 30 de ani mereu cedăm şi am ajuns primii la evaziune în Europa” (VIDEO)
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Captură Video - Partidul Social Democrat / Facebook

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a insistat că Guvernul va merge mai departe cu reformele și digitalizarea, inclusiv a ANAF. Acesta a mai afirmat că Executivul a făcut „toate modificările posibile” în privinţa e-TVA. Declarațiile au fost făcute în contextul protestelor contabililor față de e-TVA și desele modificări legislative.

Ciolacu: Cu toţii vrem reforme, dar când le implementăm nu mai sunt bune

Întrebat dacă vor mai exista modificări la e-TVA, date fiind protestele contabililor față de legislația în domeniu, Marcel Ciolacu a răspuns:

„Am făcut toate modificările posibile. Nu sunt sancţiuni, nu sunt… Cu toţii vrem reforme, dar când le implementăm nu mai sunt bune. ANAF are nevoie de digitalizare după 30 de ani. De 30 de ani tot promitem asta. Avem cea mai mare evaziune fiscală din Europa și când implementăm digitalizarea avem probleme”.

Ciolacu: De 30 de ani tot timpul cedăm şi am ajuns primii la evaziune în Europa

Premierul a mai spus că trebuie să meargă înainte cu reforma și digitalizarea, căci tocmai pașii înapoi de până acum ne-au făcut să fim primii la evaziune în Europa.

„Trebuie să urmărim pe timpul implementării, să nu creăm mai multe probleme companiilor decât digitalizare. Am văzut că dl ministru a avut aceste întâlniri mereu, dar nu putem ceda pentru a mia oară. De 30 de ani mereu cedăm şi am ajuns primii la evaziune în Europa. Eu nu-mi asum acest lucru”, a insistat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`