Accident rutier în Giurgiu. Femeie de 27 de ani, transportată la spital de SMURD

Accident rutier în Giurgiu. Femeie de 27 de ani, transportată la spital de SMURD
Sursa Foto: Facebook/ Poliția Română

O tânără, în vârstă de 27 de ani, a fost transportată la spital de echipajul SMURD în urma unui accident rutier între două autoturisme produs în municipiul Giurgiu.

Ce a transmis ISU Giurgiu

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în urmă cu puţin timp pe şoseaua Sloboziei, din municipiul Giurgiu, în urma unui accident rutier produs între două autoturisme. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi una SAJ. Salvatorii au constatat că o femeie, în vârstă de 27 de ani, care se afla într-unul dintre autoturisme are nevoie de îngrijiri medicale, aceasta fiind preluată de paramedici şi transportată la spital”, potrivit unui comunicat de presă, emis luni, de ISU Giurgiu, scrie Agerpres.

Cercetări în curs

În urma accidentului, pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor. Totodată, cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:27 - 11 victime după un accident violent între un microbuz și un autoturism, în Bihor
23:01 - A venit momentul pentru o încetare a focului în Gaza și Liban, i-a spus Macron lui Netanyahu după tensiunile recente. Ce i-a răspuns premierul israelian
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
22:26 - Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)
21:57 - Lucian Romașcanu: PNL atacă fără să se gândească foarte mult, ci doar din scopuri electorale, o instituție fundamentală a statului / Cea mai câștigată este Elena Lasconi. Simion se pare că nu poate beneficia de voturile Dianei Șoșoacă (VIDEO)
21:33 - Ionuț Stroe, despre cazul Diana Șoșoacă: Publicarea motivării CCR este crucială pentru a nu ajunge pe un tărâm al procedurilor nedemocratice (VIDEO)
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale
20:05 - Cristina Neagu este oficial cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor. Victorie dramatică pentru CSM în Polivalentă