Insultele lui Donald Trump au devenit sursă de inspirație pentru o campanie online (VIDEO)

Insultele lui Donald Trump au devenit sursă de inspirație pentru o campanie online (VIDEO)
Foto: cbsnews.com

Insultele lui Donald Trump faţă de contracandidatul său democrat, Hillary Clinton, l-au ajutat pe un susţinător al acesteia să iniţieze un proiect online de succes, informează B1 TV. Este vorba despre o platformă de donaţii pentru cei care vor să îşi promoveze programele culturale şi artistice. Donald Trump declarase că Hillary Clinton nu ar obține nici 5% din voturi dacă ar fi bărbat.

”Dacă Hillary Clinton era bărbat nu câştiga 5% din voturi. Singura carte pe care o are e "cartea femeii" şi femeile nici măcar nu o plac”.

Aceasta a fost declaraţia controversată a candidatului republican la prezidenţiale, Donald Trump, după ce a câştigat săptămâna trecută alegerile primare republicane din cinci state.

Reacţia lui Hillary Clinton nu a întârziat să apară: ”dacă lupta pentru asigurările de sănătate ale femeilor, concedii maternale plătite şi salarii egale înseamnă să joci "cartea femeii", atunci băgaţi-mă în joc”.

Insultele lui Donald Trump au devenit sursă de inspirație pentru o campanie online

#DIRECT_ONE_dp84tt#

Disputa a fost sursă de inspiraţie pentru un tânăr susţinător al lui Hillary. Acesta a lansat o campanie pe site-ul de proiecte culturale kickstarter.com, unde a realizat un pachet de cărţi cu cele mai influente femei din istoria SUA, printre care se numără figura istorică Susan B Anthony, activistele pentru drepturile omului Rosa Parks şi Sylvia Rivera, dar şi celebra artistă Beyonce. Asul de cupă din pachetul de cărţi al tânărul este, evident, Hillary Clinton.

Proiectul a avut parte de succes aproape instant. Tânărul a reuşit să strângă suma de 5.000 de dolari în primele patru ore.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`