Nicki Minaj și-a anulat concertul de la SAGA cu doar 3 ore înainte să urce pe scenă, invocând „protestele din România” / Armin Van Buuren își va prelungi spectacolul / Ce spun organizatorii

Nicki Minaj și-a anulat concertul de la SAGA cu doar 3 ore înainte să urce pe scenă, invocând „protestele din România” / Armin Van Buuren își va prelungi spectacolul / Ce spun organizatorii
Nicki Minaj. Sursa foto: Hepta - Face to Face / Wiese/face to face

Nicki Minaj, vedeta festivalului SAGA de anul acesta, a anunțat că nu va mai concerta cu doar trei ore înainte să urce pe scenă. Rapperița a invocat motive legate de siguranță din cauza „protestelor din România”, numai că singurele proteste au loc mâine, cele ale contabililor, și acestea nu se vor desfășura în Băneasa, zona unde se ține festivalul, ci în Piața Victoriei, în fața Guvernului. După anunțul acesteia, DJ-ul Armin Van Buuren a transmis că va avea „un program prelungit”.

Nicki Minaj nu mai cântă la SAGA

„Din motive de îngrijorare pentru siguranța mea și a echipei mele, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mai merg la festivalul din România din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd altă dată. Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru a ajunge cu bine acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la ai lor. Să nu iau în considerare acest sfat nu e ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol special Wireless”, a scris Nicki Minaj pe X.

Reacția organizatorilor SAGA

SAGA a transmis ulterior: „Cu inima grea trebuie să anunțăm că Nicki Minaj tocmai și-a anulat reprezentația din cauza protestului de mâine din București. Știrea ne-a făcut pe toți bucăți, și știm că e o dezamăgire imensă pentru voi, cum e și pentru noi. Toate biletele nescanate de duminică de o zi vor primi o rambursare. Mulțumim pentru înțelegere și susținere în aceste momente grele. Apreciem răbdarea și vom oferi actualizări suplimentare în cel mai scurt timp posibil”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`