Gestul incredibil făcut de prietenii lui Vali, băiatul de 20 de ani care a murit în Costinești. „Lăsați ura și invidia la o parte, că suntem un nimic pe pământul ăsta”

Gestul incredibil făcut de prietenii lui Vali, băiatul de 20 de ani care a murit în Costinești. „Lăsați ura și invidia la o parte, că suntem un nimic pe pământul ăsta”
Sursa foto: Facebook / SpyNews

Un tânăr de doar 20 de ani a murit în Costinești. Vali a mers la mare cu mai mulți prieteni și când a intrat în apă, a fost luat de valuri. Medicii au încercat zadarnic să-l salveze. În cele din urmă, au fost nevoiți să declare decesul.

Omagiu adus tânărului care a murit în Costinești

Prietenii lui Vali au făcut un gest incredibil în memoria lui, scrie SpyNews. Ei s-au adunat într-o parcare, au adus mai multe numere de înmatriculare și candele cu lumânări, au ascultat muzică și au ținut lanternele telefoanelor aprinse.

Vali era pasionat de mașini și prietenii lui au vrut astfel să marcheze acest lucru în omagiul adus lui.

Mesajul emoționant transmis de unul dintre prietenii lui Vali

„Azi ne-a murit un prieten, tovarăș, un frate. Trebuie să învățăm ceva din asta, să învățăm că oricând poate fi ultima zi, că ne trezim, dar nu știm dacă mai apucăm a doua zi, nu știm niciodată ce ne rezervă următoarea oră, următoarea clipă. Noi, toți prietenii lui, persoanele cu care își petrecea timpul foarte mult, suntem în stare de șoc, nu ne vine să credem că un așa băiat, care abia acum începea să „guste” viața cu adevărat, a avut destinul ca intr-o clipă să părăsească această lume.

Nu îmi găsesc cuvintele încă, pentru că refuz să cred că Vali nu mai e, că nu o să-mi mai dea mesaj, că nu o să ne mai spălăm mașinile împreună, dar, despre asta e viața. Aveți grijă de voi, pentru că azi poate fi ultima zi, rugați-va la Dumnezeu, pentru cei dragi și lăsați ura și invidia la o parte, că suntem un nimic pe pământul ăsta. Dumnezeu să te ierte, Vali!”, a scris unul dintre prietenii lui Vali, pe rețelele sociale, potrivit SpyNews.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”