Imagini cu nava-şcoală ”Mircea” traversând canalul Corint pe furtună: „O manevră pe cât de dificilă, pe atât de spectaculoasă” (VIDEO)

Imagini cu nava-şcoală ”Mircea” traversând canalul Corint pe furtună: „O manevră pe cât de dificilă, pe atât de spectaculoasă” (VIDEO)
Sursa foto: Captură video - Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro / Facebook

Ministerul Apărării a publicat imagini cu nava-şcoală ”Mircea” care a tranzitat, pentru al doilea an consecutiv, canalul Corint, care leagă Marea Egee de Marea Ionică. O furtună a făcut ca tranzitarea canalului să fie o manevră dificilă, dar și spectaculoasă.

Nava-școală „Mircea” a tranzitat din nou canalul Corint

„În după-amiaza zilei de 4 iulie, la câteva ore după plecarea din portul Pireu, nava-școală “Mircea” a tranzitat, pentru al doilea an consecutiv, canalul Corint, care leagă Marea Egee de Marea Ionică.

Temperaturile caniculare din ultimele zile nu prevesteau “ruperea de nori” ce avea să facă tranzitarea canalului o manevră pe cât de dificilă, pe atât de spectaculoasă.

A plouat torențial cu descărcări electrice, vizibilitatea redusă și vântul făcând sarcina piloților din canalul Corint și a echipajului velierului una plină de provocări.

“Mircea” își continuă marșul de instrucție – cap compas Livorno, Italia, unde va acosta pe data de 10 iulie”, a transmis Ministerul Apărării, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:06 - Reacțiile Marei Bănică, după ce a văzut scene degradante cu Raluca Pastramă, surprinse chiar de fostul soț. „M-a marcat foarte tare ce am văzut”
20:57 - Copilul care a tras cu arma în trafic era cu mama lui în mașină. S-a ales cu dosar penal
20:49 - Robert Sighiartău (PNL): „Povestea asta cu dăm premierul la alt partid, ca să arătăm că împărțim puterea, este o formă de manipulare tocmai ca să nu trezească aceeași frică și teamă pe care poporul, pe bună dreptate, o are față de PSD” (VIDEO)
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România