Smiley nu și-a dorit să fie cântăreț. Ce meserie voia să aibă, de fapt: „A fost din greșeală”

Smiley nu și-a dorit să fie cântăreț. Ce meserie voia să aibă, de fapt: „A fost din greșeală”
Sursa foto: Instagram

Smiley este fără doar și poate unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, fiind urmărit pe rețelele de socializare de milioane de persoane. Artistul nu voia să devină cântăreț, având alte visuri pe când era adolescent. Cu toate acestea, acum, la 40 de ani, Smiley se bucură de un real succes pe plan profesional. Putem spune că nu stă rău nici în ceea ce privește viața personală, întrucât are o soție superbă, pe Gina Pistol, și o fetiță minunată, pe Josephine.

Ce meserie voia Smiley să aibă, de fapt

Când era copil, Smiley își dorea să devină medic chirug sa aviator, așa cum își doreau părinții lui. Nu și-a imaginat niciodată că va deveni un cântăreț celebru, pentru că el avea alte planuri.

„Eu am vrut să fiu producător, eu nu am vrut să fiu cântăreț. Eu m-am apucat de chitară în clasa a cincea, am făcut chitară clasică și, pentru că trebuia să fiu bun la școală, a trebuit să renunț la toate cursurile liceului de muzică și am rămas doar să studiez chitara, dar pasiunea mea a fost să scriu muzică. Pe mine mă fascinează partea asta din spatele artiștilor. Faza asta să devin cântăreț a fost din greșeală”, a spus Smiley.

Planurile lui Smiley au fost schimbat de CRBL.

„Când CRBL a venit și mi-a zis: „Băi, vreau să vii și să cânți la Simplu!’, eu am crezut că doar o să cânt puțin și că o să scriu niște refrene și cam atât, dar după aceea el mi-a spus că „tu trebuie să intri în trupă, trebuie să te apuci de breakdance, trebuie să te apuci să te învârți în cap.'(…) Și așa am început să fac și treaba asta”, a mai spus artistul, potrivit VIVA.

Cum se descurcă Smiley în bucătărie. Ce spune Gina Pistol

Nu de mult, Gina Pistol a dezvăluit câteva informații din viața personală. Prezentatoarea TV a mărturisit că în familie preferă să gătească ea.

„Lui îi place mâncarea. Și mie îmi place mâncarea. Dar prefer pentru liniștea noastră, în familie, să gătesc eu. Dacă intră Andrei în bucătărie, ca orice bărbat care nu prea se pricepe la gătit…”, a spus Gina Pistol.

Prezentatoarea MasterChef România a recunoscut că Smiley face o friptură de vită foarte bună.

„Ba da, acolo da (la gratar, n.r.)! Face o friptură de vită foarte bună, a primit câteva sfaturi de la Florin, legate de asta, și îi iese friptura foarte bună. Dar pe salate, pe tocat, pe din astea, eu sunt”, a mai spus ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”