„360 de grade”, cu Alina Bădic: Gândurile noastre, nervii, starea de spirit ne influențează sănătatea. Bolile pot fi declanșate și de acțiunile noastre complet eronate (VIDEO)

„360 de grade”, cu Alina Bădic: Gândurile noastre, nervii, starea de spirit ne influențează sănătatea. Bolile pot fi declanșate și de acțiunile noastre complet eronate (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit în emisiunea „360 de grade” despre modul în care acțiunile noastre, gândurile noastre, starea de spirit ne influențează sănătatea și, dacă sunt negative, pot duce chiar la declanșarea unor boli. Invitata Alinei Bădic a fost dr. Alina Dascălu, medic primar obstetrică-ginecologie.

Gândurile ne influențează starea de sănătate

„Boala în sine e un dezechilibru în tot organismul, adică dacă avem o boală a ficatului nu înseamnă că doar ficatul e de vină. A ajuns să se îmbolnăvească pentru că avem o breșă în energie. Asta se face prin diverse metode: cum mâncăm, cum dormim, ce gândim cred că e mult mai important decât toate. Suntem 25% ce mâncăm, 25% dacă facem mișcare și ce activități avem și 50% starea de bine. Oare de ce? Asta n-o spun eu, sunt lucruri dovedite.

Ceea ce emitem, ce gândim, cum ne comportăm, ce nervi avem, cum ne situăm cu cel din fața noastră contează foarte mult în avea un echilibru, pe care putem să-l traducem printr-un echilibru energetic. Și când organismul e liniștit, are o stare de bine. Bolile sunt breșe în această stare de bine.

Când un pacient e diagnosticat cu o boală, nu înseamnă că ieri s-a întâmplat. Nu vorbesc de accidente sau mai știu eu ce. Dar o boală organică n-a apărut de pe o zi pe alta. Trebuie să ne uităm în urmă și să vedem care sunt cauzele”, a declarat dr. Alina Dascălu.

Modul eronat în care acționăm uneori ne atrage bolile

„Există în astrologie foarte multe situații, dar unele sunt absolut incredibile și chiar le putem explica detaliat, care vorbesc despre modul în care noi, acționând complet eronat în diverse situații, primim aceste boli. Fiecare planetă are un anumit tipar de boli care-i corespund și nu întâmplător. Disfuncțiile pe fiecare planetă duc la apariția acestor boli în timp. (..)

Suntem foarte atenți la dietă, luăm tot felul de pastile, dar puțină lume știe să-și dozeze cu adevărat energia”, a susținut și Alina Bădic.

Cum ne dozăm corect energia în perioada următoare în funcție de zodie aflăm din horoscopul săptămânii 7 – 13 iulie publicat AICI.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:26 - CCR a anulat candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale / Dezbaterea pe contestațiile privind candidaturile lui Mircea Geoană și Ludovic Orban a fost amânată
19:10 - Accident violent pe Valea Oltului. O tânără a murit și alte două persoane au fost rănite
18:44 - Îl va primi în sfârșit Mircea Cărtărescu?
17:21 - Obiect vechi de 3.000 de ani, găsit într-o pădure din România: „Erau produsele de top ale perioadei”
16:57 - Donald Trump revine la Butler, pentru un nou miting în locația în care a supraviețuit tentativei de asasinat din iulie: „Îndeplinesc o promisiune”
16:41 - Marcel Ciolacu, o nouă vizită în localitățile afectate de inundații: Se lucrează intens la refacerea infrastructurii. Până pe 1 noiembrie vom transmite Comisiei Europene evaluarea tuturor pagubelor (FOTO, VIDEO)
16:12 - Nicolae Ciucă: Sunt mândru de modul în care PNL, împreună cu voluntari și ONG-uri, a sprijinit comunitățile din Suhurlui și Costache Negri, afectate de inundații
15:55 - Ludovic Orban: Primul și cel mai important angajament pe care mi-l iau ca președinte este ca în România să existe o democrație autentică
15:31 - Ludovic Orban: Am intrat în competiția pentru funcția de președinte al României cu voința de a câștiga, de a da izbânda de care are nevoie România pentru a reveni pe drumul drept
15:16 - Nicușor Dan la Congresul Alianței Forțelor de Drepta: Este important pentru București să colaboreze cu un guvern de dreapta