Anglia e în semifinalele EURO 2024, după ce a învins Elveția la penalty-uri (FOTO)

Anglia e în semifinalele EURO 2024, după ce a învins Elveția la penalty-uri (FOTO)
Sursa foto: Hepta - DPA Images / David Inderlied

Anglia s-a calificat în semifinalele Campionatului European de fotbal din Germania, după ce a învins Elveția. Scorul a fost egal, 1-1, după cele 90 de minute şi după prelungiri. La penalty-uri scorul a fost 5 – 3.

Anglia e în semifinale la EURO, deși n-a arătat mare lucru

Anglia, finalista ediţiei trecute, a reuşit să avanseze în penultimul act în ciuda unei noi prestaţii neconvingătoare. Echipa antrenată de Gareth Southgate s-a impus la penalty-uri, unde jucătorii săi au executat fără eroare, Cole Palmer, Jude Bellingham, Bukayo Saka, Ivan Toney şi Trent Alexander-Arnold.

Pentru Elveţia, fosta adversară a României în preliminarii, au înscris Fabian Schaer, Xherdan Shaqiri şi Zeki Amdouni, în timp de fundaşul Manuel Akanji, jucător la Manchester City, a ratat, şutul său fiind apărat de Jordan Pickford, notează Agerpres.

Sursa citată mai notează că în prima repriză nu s-a tras niciun şut pe poartă și că Anglia a reuşit să avanseze în penultimul act al competiției în ciuda unei noi prestaţii neconvingătoare.

În al doilea meci de sâmbătă de la EURO 2024, Olanda va înfrunta Turcia.

Vineri, Spania și Franța s-au calificat în semifinale după ce au învins Germania și Portugalia. Amintim că România a ratat calificarea în sferturi după ce a fost învinsă de Olanda, scor 3 – 0.

Astfel, în semifinale se vor înfrunta Spania şi Franţa, respectiv Anglia și câştigătoarea meciului dintre Olanda și Turcia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`