Alexandra, o influenceriță care a trecut recent printr-un divorț, a murit subit la 30 de ani: „Este un șoc pentru noi toți”

Alexandra, o influenceriță care a trecut recent printr-un divorț, a murit subit la 30 de ani: „Este un șoc pentru noi toți”
Sursa foto: Captură video - YouTube

Alexandra, în vârstă de 30 de ani, cunoscută și sub numele de „Pretty Pastel Please”, a murit. Anunțul a fost făcut public vineri după-amiază, 5 iulie, chiar pe pagina ei de Instagram, scrie People.

Celebra influenceriță trecuse recent printr-un divorț

Pe Instagram, tânăra era urmărită de peste 120.000 de persoane, iar vestea a fost ca un „șoc” pentru cei apropiați. Pe rețelele de socializare și YouTube, Alexandra publica sfaturi despre modă, recenzii de produse și videoclipuri de oriunde călătorea.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alex (@prettypastelplease)

„Venim astăzi la voi cu un anunț devastator. Cu inima grae trebuie să vă informăm că Alex, cunoscută de mulți ca Pretty Pastel Please, a decedat”, se arată în legenda „In Memoriam”, cu o imagine a influenceriței cu papagalul ei de companie.

„Acesta este un șoc pentru noi toți, iar familia și prietenii au solicitat intimitate în timp ce trăiesc această durere”, continuă declarația.

„Vă rugăm să le respectați dorințele – ei apreciază tot sprijinul dumneavoastră, dar au nevoie de timp pentru a se vindeca în intimitate. Un memorial va fi publicat pe YouTube și aici pe Instagram în timp util. Vă mulțumim pentru înțelegere în această perioadă dificilă”.

Ultima postare publicată de Alexandra a fost făcută pe 22 mai, când a anunțat că va începe să posteze regulat pe Twitch de trei ori pe săptămână. Ultimul ei live stream pe Twitch a avut loc pe 25 iunie, iar ultimul ei videoclip pe YouTube a fost publicat cu o lună mai devreme, pe 21 mai.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`