Ce l-a șocat pe un turist britanic care a vizitat România. „Credeam că va fi mai bine de atât”

Ce l-a șocat pe un turist britanic care a vizitat România. „Credeam că va fi mai bine de atât”
Sursa Foto: Facebook/ CFR Călători

Un influencer din Marea Britanie a fost în vacanță în România, iar toată experiența de câteva zile a povestit-o pe TikTok. Tânărul a povestit că a călătorit cu trenurile CFR și că a plătit doar 52 de lei pentru biletul de clasa I. Dacă de preț a fost mulțumit, de condiții, însă nu prea.

Ce părere a avut turistul de trenurile CFR

„Nu e nicio masă pentru un vagon de clasa 1. Prima clasă nu este prea impresionantă, ai două prize, un cuier. Credeam că va fi mai bine de atât”, a spus tânărul, potrivit click.ro. 

După ce a analizat vagonul de clasa I de tren, tânărul influencer a ajuns la o concluzie. „O să fiu sincer, locurile astea sunt mai bune decât ale mele, au şi masă. Nu este o afacere bună să plăteşti pentru un bilet la clasa 1”.

Tânărul britanic a vizitat Brașovul

Britanicul în vârstă de 21 de ani se află în prezent în Brașov, unde a fost uimit de cazarea pe care a închiriat-o. Matthew le-a povestit urmăritorilor săi că a plătit 14 euro pe noapte pentru o locație situată în centrul vechi al orașului.

Britanicul este un influencer în Marea Britanie, cu peste 40.000 de urmăritori pe TikTok și peste 5.000 pe Instagram.

Influencerul a încercat și celebrii mici din Obor

Într-un alt clip postat pe pagina sa de Tiktok, influencerul a încercat cel mai popular fel de mâncare românesc: micii. „Este fantastic! Am mâncat multe chestii mișto în Europa, dar ăsta este cel mai bun. Mâncare stradală perfectă”, a povestit acesta, după ce a încercat la Obor o porție de mici cu muștar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)