Cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. A venit însoțit de 40 de persoane

Cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. A venit însoțit de 40 de persoane
Sursa foto: Instagram/ Maluma

Festivalul de la malul mării a început de ieri, iar în aceste patru zile de concert sunt așteptați zeci de artiști pe scenă, printre care și Maluma. Doar că, el a avut cerințe destul de exigente pentru a cânta la Neversea.

Maluma are parte de un succes răsunător la nivel internațional, iar cei care vin la Neversea vor avea șansa de a-l auzi și vedea pe scenă, conform Spynews.

Cerințele lui Maluma

Artistul a avut foarte multe colaborări și cu alți cântăreți de renume, precum Jennifer Lopez, Madonna, Shakira, The Weekend, J Balvin și alții. Dar, pentru a veni în România, Maluma a avut destul de multe cerințe care au fost respectate de către organizatorii festivalului.

Staff-ul lui este format din 40 de persoane care îi vor asigura bunăstarea și siguranța sa, dar și alături de iubita lui, Susana Gomez, și fiica lor care are doar patru luni.

El a mai cerut să fie cazat într-un apartament care are frigider și congelator, iar pentru staff-ul lui a cerut 40 de camere și trei mașini care să aibă caroserie antiglonț. Pentru că astfel de mașini nu sunt disponibile în România, organizatorii s-au văzut nevoiți să închirieze mașini speciale pentru Maluma.

În prima seară a festivalului, Bebe Rexha a făcut senzație pe scenă și și-a încântat fanii în momentul în care a coborât în public și i-a îmbrățișat pe cei care i-au cântat melodiile. Ba mai mult, a invitat pe scenă doi tineri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:48 - BEC a validat candidaturile lui Marcel Ciolacu și Ludovic Orban la alegerile prezidențiale. Deciziile luate cu privire la alte candidaturi analizate în ședința de duminică
23:27 - 11 victime după un accident violent între un microbuz și un autoturism, în Bihor
23:01 - A venit momentul pentru o încetare a focului în Gaza și Liban, i-a spus Macron lui Netanyahu după tensiunile recente. Ce i-a răspuns premierul israelian
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
22:26 - Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)
21:57 - Lucian Romașcanu: PNL atacă fără să se gândească foarte mult, ci doar din scopuri electorale, o instituție fundamentală a statului / Cea mai câștigată este Elena Lasconi. Simion se pare că nu poate beneficia de voturile Dianei Șoșoacă (VIDEO)
21:33 - Ionuț Stroe, despre cazul Diana Șoșoacă: Publicarea motivării CCR este crucială pentru a nu ajunge pe un tărâm al procedurilor nedemocratice (VIDEO)
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale