Reacția unui britanic care a călătorit cu CFR la clasa I. „Nu e aşa de rău” (VIDEO)

Reacția unui britanic care a călătorit cu CFR la clasa I. „Nu e aşa de rău” (VIDEO)
Foto: CFR Călători / Facebook

Un influncer britanic care a vizitat România a ajuns viral după ce și-a postat pe TikTok experiența în urma unei călătorii la clasa I cu CFR.

A călătorit de la București la Brașov

Influencerul britanic aree peste 40 de mii de urmăritori pe TikTok și peste 5.000 pe Instagram. El se află în vizită în România și încearcă gastronomia românească, obieciurile, culturile, arhitecturile, infrastructura țării și chiar și nivelul de trai, informează observatornews.

El a călătorit la clasa I cu un tren CFR din Gara de Nord din București la Brașov. Pentru bilet a plătit 9 lire, adica 42 de lei. Britanicul nu a părut prea mulțumit de apectul vagonului și crede că nu este rentabil un loc la clasa !, având în vedere că cele de la clasa a II-a arătau mai bine.

Părerea britanicului despre trenul CFR

Dar, când a ajuns la baia vagonului, britanicul a fost șocat de ceea ce a văzut și nu a fost deloc satisfăcut.

„Nu e aşa de rău, este destul loc între scaune, este destul de spaţios dar nu e nicio masă pentru un vagon de clasa 1. Prima clasă nu este prea impresionantă, ai două prize, un cuier. Credeam că va fi mai bine de atât. O să fiu onest, locurile astea sunt mai bune decât ale mele, au şi masă. Nu este o afacere bună să plăteşti pentru un bilet la clasa 1″, a spus britanicul pe TikTok.

@matthewhaywoodx £9 first class train ticket in Romania🇷🇴 #fyp #foryoupage #travel #romania #matthewhaywoodx ♬ original sound – MatthewHaywoodX

Urmăriți B1TV.ro și pe
`