Reacția Antoniei la criticile pe care le-a primit privind operațiile estetice pe care și le-a făcut. „M-am născut cu față asta drăguță”

Reacția Antoniei la criticile pe care le-a primit privind operațiile estetice pe care și le-a făcut. „M-am născut cu față asta drăguță”
Sursa Foto: Instagram/ @antonia

Antonia, cunoscută pentru frumusețea sa și cariera muzicală, a răspuns criticilor de pe Instagram cu privire la presupusele sale operații estetice.

Antonia are o carieră de succes

Antonia, care la 35 de ani continuă să fie considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, nu doar cântă, ci și colaborează cu diverse branduri pentru campanii publicitare. Potrivit clasamentului internațional „Top 100 Most Beautiful Women 2018”, Antonia a ocupat locul 8, câștigând detașat în fața Rihannei (locul 21), dar și în fața actriței Keira Knightley, a Selenei Gomez, a supermodelului Sara Sampaio și a lui Gigi Hadid.

În copilărie, ea a lucrat ca model și a început să câștige bani de la o vârstă fragedă. „Primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la nouă ani sau zece ani. Eram un copil model, dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au obligat să fac ce nu îmi place”, a explicat artista într-un podcast, potrivit libertatea.ro. 

Care a fost răspunsul Antoniei la critici

Recent, Antonia a postat o fotografie pe Instagram, în care apare îmbrăcată într-un top alb, cu abdomenul la vedere. Unul dintre urmăritorii săi a comentat: „Buze cu acid, sâni operați, abdomen operat… dar suntem cea mai frumoasă”.

Răspunsul Antoniei nu a întârziat să apară. „Toate mai puțin buzele! Se cheamă Lip Liner. După 3 copii se mai lasă sânii, se întâmplă multe, dar tot frumușică eram și înainte… M-am născut cu față asta drăguță. Plus înțeleg motivul psihologic în spatele comentărilor de genul, așa că e egal cu ZERO pt mine… Its actually funny că se dau de gol grav cu frustrarea”, a răspuns vedeta.

Antonia a vorbit deschis despre schimbările prin care a trecut corpul său după fiecare sarcină. Deși a muncit din greu la sală și a urmat un regim sănătos, nu a reușit să obțină rezultatele dorite și a decis să apeleze la o operație de liposucție după nașterea celui de-al treilea copil.

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine. Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum.

Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural”, a spus Antonia pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie