Cristina Spătar a dezvăluit cum a afectat-o moartea mamei sale: „Am rugat-o plângând să meargă la doctor…”

Cristina Spătar a dezvăluit cum a afectat-o moartea mamei sale: „Am rugat-o plângând să meargă la doctor...”
Sursa Foto: Facebook/ Cristina Spătar

Cristina Spătar, una dintre cele mai cunoscute artiste din peisajul muzical din România, a dezvăluit cât de mult a afectat-o moartea mamei sale. De-a lungul timpului, vedeta a trecut prin mai multe greutăți, însă aceste momente au marcat-o cu adevărat, visând-o pe femeia care i-a dat viață și rugând-o să meargă la medic.

Cristina Spătar, despre cum a afectat-o moartea mamei sale

Vedeta a încercat să îi ofere mamei sale cele mai bune tratamente, pentru a-i alina suferința, motiv pentru care a fost foarte afectată de pierderea femeii care i-a dat viață. Cel mai greu episod a fost atunci când s-a mutat din provincie în București, pentru că vedea numai oameni duri și mincinoși. Mama ei a avut cancer la colon.

„Au fost niște lovituri mari în viața mea, dar dând timpul înapoi, mă gândesc că una dintre cele mai mari ale mele a fost pierderea mamei. E foarte dificil să poți gestiona și să mergi mai departe. Am ajuns de la provincie la București, lumea aici este dură și mincinoasă. Dumnezeu mi-a luat-o prea devreme, a avut cancer la colon. Mama era așa de bună, blândă, avea un suflet atât de bun, nu îți imaginezi.

Mă bucur că am moștenit o parte din felul ei de a fi și copiii mei au moștenit calitatea asta.

Am visat-o pe mama că moare, am rugat-o plângând să meargă la doctor. Acolo au constatat că are cancer în stare avansată. Noi nu am vrut să credem, chiar dacă ne-am umflat de plâns. A mai trăit trei ani foarte grei, dar în cele din urmă, Dumnezeu a vrut să o ia. Avea niște dureri groaznice și mi se rupea sufletul, în ultima perioadă eu am îngrijit-o. A fost destul de greu. Tata ne-a părăsit când a aflat că mama are cancer, pentru o doamnă, și-a găsit o companie”. a dezvăluit Cristina Spătar, potrivit Wowbiz.

„El mă lasă să fiu șefa”, susține Cristina Spătar, la un an după ce s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc. Nu de mult, vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu noul partener de viață.

„Cam eu sunt șefa în casă, cred că da. El mă lasă să fiu eu șefa. Dar de menționat este că întotdeauna discutăm asupra tuturor lucrurilor care se ivesc, ne consultăm. Eu decid tot ce este de făcut în viața mea profesională, iar el mă susține. El săracul, zice da.

A început să-i placă lumea asta a artiștilor, se simte bine între artiști. L-am luat la toate Revelioanele artiștilor”, a povestit ea.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`