Surpriză pentru un suporter, la Euro 2024. Cât a plătit un român pe o supă cu găluște la un restaurant din Germania

Surpriză pentru un suporter, la Euro 2024. Cât a plătit un român pe o supă cu găluște la un restaurant din Germania
Sursa foto: Pixabay

În această perioadă, mulți suporteri români au fost să susțină România la Euro 2024, în Germania. Unul dintre ei a avut parte de o surpriză neplăcută la un restaurant.

Cât a plătit un român pe o supă cu găluște la un restaurant din Germania

Acesta a spus pe o rețea de socializare că a rămas surprins de prețul pe care l-a plătit pentru o supă cu găluște.

Românul a explicat că preparatele comandate au fost foarte scumpe, iar gustul a lăsat de dorit, scrie Cancan.

Suporterul a publicat și o fotografie cu nota de plată, iar suma totală a fost de 87.50 euro. Doar pentru o supă cu găluște (n.red. speckknödelsuppe pe bon) a scos din buzunar 6.50 euro. Asta înseamnă aproximativ 33 de lei.

„Care veniți în Germania, luați-vă mâncare de acasă”

„Care veniți în Germania, luați-vă mâncare de acasă, că aici e scumpă și proastă rău! Friptura au răzuit-o de pe fundul tigăii în care au ars-o, salata era de anu’ trecut, cartofii sunt de firmă, dar negri de cât au stat la prăjit! Plus că i-au pus în farfurie cu tot cu ulei.

Clătita este obiect tăietor-înțepător, preparat în martie 2020. Înghețata este bună, ca este italiană! Kaput! Hai, România! Să nu uit: supa arată ca și cum ar fi spălat vasele în ea, iar găluștele ca și cum le-au luat din scurgerea de la duș. Dar bună rău.”, a transmis bărbatul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România
19:29 - Gorj: Școală și grădiniță modernizate cu 1 milion de euro, ținute închise. Care este explicația primarului
19:28 - Există sau nu o înțelegere între PSD și AUR? Laurențiu Gîdei: Cred că lucrurile au mers prea departe. Cei doi care au lansat astfel de supoziții sunt niște amatori ai politicii, niște iresponsabili (VIDEO)
19:06 - 100% Schengen, doar în 2025
19:03 - Nicușor Dan a explicat cum se împart banii între PMB și primăriile de sector și de ce are nevoie de o sumă mai mare la Primăria Generală / Răspunsul său, întrebat de un bucureștean dacă „vrea să fie dictator” (VIDEO)