Un deputat PSD vrea să desființeze radarele formate din grupuri de polițiști: Ironii pe seama alesului între oamenii legii (VIDEO)

Un deputat PSD vrea să desființeze radarele formate din grupuri de polițiști: Ironii pe seama alesului între oamenii legii (VIDEO)
foto: mhalert.ro

40 de sancţiuni pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau pentru viteză! Sunt pedepsele aplicate de oamenii legii pe care a reuşit să le adune deputatul certat cu radarele. Vorbim despre social-democratul Cătălin Rădulescu, care vrea nici mai mult nici mai puţin decât. o lege pentru desfiinţarea radarelor formate din echipaje de Poliţie. El a susprins şi cu un anunţ pe Facebook, pe care l-a postat furios că fusese amendat de un echipaj de la rutieră. Postarea, care a devenit virala în scurt timp, a fost retrasă apoi de către deputat, după ce mai multe persoane au ironizat modul în care a fost scrisă, arată B1 TV.

"M-am săturat şi cred că toţi românii s-au saturat de aceşti pândari, care în loc să aibă rol de prevenţie ca în orice stat civilizat şi european, stau ascunşi ca nişte şobolani, ca să dea amenzi şi să penalizeze românii, având salarii din banii noştrii ai românilor, s-a plâns pe Facebook", deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

Nu s-a rezumat doar la critici, ci este hotărât să treacă şi la măsuri. Legea privind radarele formate din echipaje de Poliţie nu îi este plac, aşa că le-a pus gând rău. Vrea un proiect legislativ pentru ca acestea să fie desfiinţate.

Un deputat PSD vrea să desființeze radarele formate din grupuri de polițiști: Ironii pe seama alesului între oamenii legii

#DIRECT_ONE_ylj2n6#

Surprinzător este faptul că deputatul social-democrat nu este deloc străin de amenzile poliţiştilor de la rutieră. A primit în ultimii ani nu mai puţin de 40 de sancţiuni pe legea circulaţiei, în trei situaţii fiind prins băut la volan şi alegându-se cu permisul suspendat.

Postarea în care proiect pentru desfiinţarea radarelor a devenit imediat virală pe Internet şi a fost criticată de sute de oameni. Deputatul, care nu se aştepta la valul de ironie şi critici din partea internauţilor a şters postarea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:30 - Mircea Fechet: Verificăm constant debitul Dunării și zonele în care riscul de inundații este crescut. Vom verifica 1.200 de km de diguri
17:16 - Apele Române, precizări despre situația de pe Dunăre. Când va fi atins vârful maxim al viiturii și cât de mare va fi
17:05 - Oncologul din Suceava care lua șpagă pentru a trata bolnavii a fost condamnat definitiv. Ce pedeapsă a primit
17:03 - Nelu Tătaru, după ce analizele de sânge arată că vatmanul implicat în accidentul mortal luase, de fapt, o pastilă de răceală: „Aceste DrugTeste sunt acele teste care dau calitativ, nu cantitativ și care interferă cu o sumă de substanțe active” (VIDEO)
16:59 - B1 TV va difuza documentarul „America Alege: Harris Vs. Trump”, în premieră și în exclusivitate TV în România (VIDEO)
16:45 - Marcel Ciolacu cere o schimbare în ceea ce privește Agenția Națională Antidrog: „Tinerii care cad pradă traficului de droguri nu mai pot fi trataţi ca infractori”
16:42 - Premierul Danemarcei, către aliați: Încetați cu discuțiile despre „linii roșii” și lăsați Ucraina să lovească Rusia
16:39 - Cu cât scoate ANAF la licitație o mașină cu numărul „FBI”? Vehiculul este un Golf din 2004
16:28 - Bandă unică pentru autobuze pe bd. Gheorghe Magheru, pe ambele sensuri. Nicușor Dan: Separatoarele de sens vor fi amplasate săptămâna viitoare
16:25 - Ce cumperi, în Germania, cu 350 de lei? O româncă stabilită acolo a mers într-un supermarket și a arătat cât de multe lucruri a achiziționat (VIDEO)