Un bărbat a amenințat doi polițiști că îi va decapita cu coasa. Ce mesaje le-a trimis

Un bărbat a amenințat doi polițiști că îi va decapita cu coasa. Ce mesaje le-a trimis
Sursa Foto: Facebook / Poliția Capitalei

Un bărbat din Iași a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de comiterea mai multor infracțiuni de ultraj, după ce a amenințat de mai multe ori doi polițiști.

Amenințările bărbatului

Bărbatul a amenințat oamenii legii că îi va decapita cu coasa, iar avertizările au continuat pe parcursul câtorva luni, conform știrileprotv.

Totul a început din luna octombrie 2023 și amenințările au continuat până în acest an. În primul mesaj trimis, invidisul le-a adresat cuvinte jignitoare, injurii și și avertizări: „… că vii aici şi mă duc la puşcărie din cauza ta”.

„În data de 28.06.2024, ora 08:30 şi ora 10:00, inculpatul L.M. a adresat ameninţări directe cu moartea şi cu acte de violenţă la adresa agenţilor de poliţie L. V.-I. şi A. G.-B., cărora le-a fost creată o stare de temere, după cum urmează: îi va decapita cu o coasă pe cei doi agenţi de poliţie dacă vor intra în localitatea Fântânele; „Tu în Fântânele nu mai calci! Mă duc la puşcărie 20 de ani pentru tine! Eu îţi dau în cap frate!”; „(…) mă duc 10 ani la puşcărie, vin înapoi, eu din puşcărie ies, tu din poliţie nu mai ieşi!”; „Eu te fac să dispari!”; „ 10 ani de puşcărie dacă fac, 20 de ani, dacă nu, eu pe tine te scot din Fântânele, pe tine personal!”; „Eu dau în cap!”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

Are mai multe dosare penale

Individul are un cazier plin de de fapte penale, doar că amenințările adresate polițiștilor nu au avut loc în cadrul niciunei anchete, ci din cauză că se afla în stare de ebrietate.

El a fost arestat preventiv și este cercetat într-un dosar penal pentru trei infracţiuni de ultraj şi ultraj în formă continuată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:06 - Reacțiile Marei Bănică, după ce a văzut scene degradante cu Raluca Pastramă, surprinse chiar de fostul soț. „M-a marcat foarte tare ce am văzut”
20:57 - Copilul care a tras cu arma în trafic era cu mama lui în mașină. S-a ales cu dosar penal
20:49 - Robert Sighiartău (PNL): „Povestea asta cu dăm premierul la alt partid, ca să arătăm că împărțim puterea, este o formă de manipulare tocmai ca să nu trezească aceeași frică și teamă pe care poporul, pe bună dreptate, o are față de PSD” (VIDEO)
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România