Bogdan Ivan: Miza este una mult prea importantă ca să ne luăm după opinii ale unor colegi de coaliție. care mulți dintre ei nici măcar n-au câștigat alegerile sau, în afară de persoana lor, nu reprezintă pe nimeni altcineva (VIDEO)

Bogdan Ivan: Miza este una mult prea importantă ca să ne luăm după opinii ale unor colegi de coaliție. care mulți dintre ei nici măcar n-au câștigat alegerile sau, în afară de persoana lor, nu reprezintă pe nimeni altcineva (VIDEO)
Sursa foto: Facebook @Bogdan Ivan

Bogdan Ivan, ministrul social-democrat al Digitalizării, a vorbit despre tensiunile cu privire la data alegerilor prezidențiale, joi, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai, și a spus că „miza este una mult prea importantă ca să ne luăm după opinii ale unor colegi de coaliție, care mulți dintre ei nici măcar n-au câștigat alegerile sau, în afară de persoana lor, nu reprezintă pe nimeni altcineva”, precizând că se referă „la Florin Cîțu și la alți colegi din PNL”.

Bogdan Ivan (PSD), pe B1 TV, despre data alegerilor prezidențiale

„Miza este una mult prea importantă ca să ne luăm după opinii ale unor colegi de coaliție, care mulți dintre ei nici măcar n-au câștigat alegerile sau, în afară de persoana lor, nu reprezintă pe nimeni altcineva – și aici mă refer la Florin Cîțu și la alți colegi din PNL. Eu iau ceea ce spune președintele partidului, și anume domnul Ciucă, alți colegi de coaliție din conducerea partidului, iar din perspectiva noastră stabilitatea este cea mai importantă pentru România astăzi, cu necazul de la granița noastră cu Ucraina, cu situația economică, care este cea mai importantă, cu atragerea de fonduri din PNRR, acestea sunt temele importante (…), creșterea salariului minim pe economie, creșterea punctului de pensie”, a declarat Bogdan Ivan.

„Noi ne dorim o competiție deschisă, un calendar care să fie clar pentru toți candidații și care să nu favorizeze pe un candidat sau pe altul. În orice variantă de dată, noi suntem pregătiți pentru aceste alegeri, pentru că avem alături de noi oamenii și este lucrul cel mai important, așa că modul în care va fi făcută este evident că urmează să fie anunțat în cursul zilei de astăzi de către liderii coaliției, de către domnul prim-ministru Marcel Ciolacu și de către președintele Nicolae Ciucă”, a adăugat social-democratul.

Bogdan Ivan: Marcel Ciolacu a arătat că are statura unui om de stat

„Cred că săptămâna asta premierul României, domnul Marcel Ciolacu, a arătat că are statura unui om de stat, a invitat la consultări toate partidele politice, a discutat cu fiecare dintre ei, a luat pulsul clasei politice și a făcut un gest care n-a mai fost făcut în ultimii 30 de ani în România”, a mai declarat Bogdan Ivan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)