Prințul William nu își lasă tatăl la greu. A călătorit în Scoția pentru a fi alături de Regele Charles

Prințul William nu își lasă tatăl la greu. A călătorit în Scoția pentru a fi alături de Regele Charles
Sursa foto: HeptaPhoto by Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM

Prințul William a călătorit în Scoția alături de Regele Charles și Regina Camilla pentru a sărbători Royal Week sau Săptămâna Regală anuală.

Prințul William, la Catedrala St. Giles din Edinburgh

Astfel, miercuri, 03 iulie, Prințul William, cunoscut sub numele de Duce de Rothesay în Scoția, s-a alăturat tatălui său, Regele Charles, Reginei Camilla, Prințului Edward și Sophiei, Ducesa de Edinburgh, pentru slujba Thistle la Catedrala St. Giles din Edinburgh.

Ordinul Thistle este cel mai înalt ordin cavaleresc din Scoția, iar slujba de numire a avut loc în a doua zi a săptămânii anuale de lucru a regelui în Scoția, dedicată întâlnirii cu localnicii într-o celebrare a culturii, realizărilor și comunității. La Giles’ Cathedral sau Catedrala Sfântul Egidiu a avut loc numirea Reginei Camilla și a Prințului Edward în Ordinul Thistle. Ordinul recunoaște 16 cavaleri și doamne pentru contribuția lor la viața națională, iar numirile sunt acordate ca un cadou personal din partea monarhului, scrie Ok Magazine.

Prințul William îi ține „rachiună” prințului Andrew

Amintim că, legăturile dintre Prințul William și Prințul Andrew s-au deteriorat de-a lungul anilor, deoarece membrii familiei regale au dificultăți în menținerea unității între ei.

După moartea reginei, fiul ei, Andrew, a suferit o lovitură majoră, deoarece a fost exclus de familia regală. În cel mai recent scandal în familie, el se confruntă cu evacuarea de către Regele Charles din cauză că se luptă să plătească o factură de 503.000 de dolari.

Potrivit unui raport, Prințul de Wales îi ține „ranchiună” lui Andrew din cauza gestului său neplăcut față de Kate Middleton, Prințesa de Wales. Mai exact, Andrew „nu a fost destul de prietenos atunci când a prezentat-o ​​pentru prima dată pe Kate Middleton familiei regale”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”
20:10 - Elena Lasconi, „reacție la cald” după decizia CCR: „Interdicția de a candida dată Dianei Șoșoacă pare la prima vedere un vis împlinit pentru domnul Marcel Ciolacu” (VIDEO)
19:55 - Volodimir Zelenski spune că le va prezenta aliaților „Planul Victoriei” pentru „un final just al războiului cu Rusia”. Reuniune la Baza Ramstein din Germania
19:26 - CCR a anulat candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale. Decizia este definitivă