Irina Fodor s-a confruntat cu probleme de sănătate. „Mi-a luat ceva să îmi revin…”

Irina Fodor s-a confruntat cu probleme de sănătate. „Mi-a luat ceva să îmi revin...”
Foto: Instagram

Irina Fodor a mărturisit, pe Instagram, că s-a confruntat cu o răceală mai puternică, motiv pentru care a lipsit de pe rețelele de socializare pentru o perioadă de timp.

„Mi-a luat ceva să îmi revin…”

Mai exact, vedeta a spus că o răceală mai puternică i-a cauzat mari neplăceri și că i-a luat mai mult decât de obicei să își revină. Ea a mai transmis mai în glumă, mai în serios, că la audițiile pentru Chefi la cuțite au fost și concurenți pe care crede că i-a „speriat” puțin, căci nu era în cea mai bună formă, scrie Spynews.

„Drăguții mei, mă scuzați, am lipsit ceva timp de pe aici. Îmi pare rău și îmi cer iertare, doar că am prins o răceală mutant ceva, nu știu să vă explic ce, care a dat un pic cu mine de pământ în ultima perioadă și mi-a luat ceva timp să îmi revin. În altă ordine de idei, motivul pentru care fac acest story este că au fost câțiva concurenți la noi la Chefi la cuțite, pentru că au început deja filmările, și suntem în perioada audițiilor și cred că i-am speriat un pic, pentru că nu arătam ca om și voiam să îi liniștesc că totul este bine, m-am vindecat, sunt din nou om practic și voiam să vă spun și vouă să fiți sănătoși și să aveți grijă de voi”, a declarat Irina Fodor.

Irina Fodor, incident neașteptat în timpul filmărilor pentru Asia Express

Irina Fodor și echipa sa au avut parte de un incident neașteptat în timpul filmărilor pentru Asia Express.

Irina Fodor a povestit că în Thailanda, în drumul lor către punctul de întâlnire cu concurenții, un copac a căzut brusc pe șosea, chiar în fața mașinii lor.

„Am fost norocoși. Și noi, și cei din mașina de pe contrasens. Nu ne putem continua drumul chiar în acest moment”, a povestit Irina Fodor, la acel moment, pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul
17:38 - Lăsați Ucraina să lovească în inima Rusiei, le cere Parlamentul European statelor UE într-o rezoluție adoptată joi