„Generația de suflet”: Bucuria unui copil în fața eroilor săi. Imaginile cu băiatul care a intrat pe teren la meciul cu Olanda și a alergat la portarul Niță să-l îmbrățișeze (GALERIE FOTO)

Un copil a intrat pe teren la meciul România - Olanda și s-a bucurat să se poată apropia de portarul Florin Niță. Sursa foto: Hepta - Abaca Press / AA/ABACA

Echipa națională de fotbal a României a părăsit EURO 2024, după ce a fost învinsă categoric de Olanda în optimi, scor 3 – 0. Dar fotbaliștii noștri au arătat o muncă, ambiție și determinare cum n-au mai văzut suporterii de ani întregi. Fanii și-au recăpătat astfel speranța, iar legătura dintre ei și echipă a fost reînnodată – o victorie cu adevărat importantă a tricolorilor.

Bucuria unui copil când îl vede pe portarul Niță pe teren

S-a văzut asta inclusiv la meciul cu Olanda de marți seară, când un copil cu steagul României pe piept a reușit să intre pe teren, spre finalul partidei, și a alergat la portarul Forin Niță să-l îmbrățișeze.

Băiatul a fost blocat de mai mulți stewarzi, care l-au scos rapid de pe teren, dar fotografii au surprins bucuria sa când se apropie de portar. Imaginile din Galeria Foto pot fi văzute AICI.

Echipa națională de fotbal a României se întoarce miercuri acasă

Suporterii vor avea ocazia să-i vadă pe fotbaliști miercuri seară, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, Casa Tricolorilor.

„Echipa națională de fotbal a României va reveni în această seară la București, cu un zbor de la Frankfurt. Tricolorii vor ateriza la Aeroportul Henri Coandă la ora 23:20 și vor părăsi aeroportul prin salonul oficial. De aici, echipa se va deplasa direct la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să îi întâmpine îi pot aștepta”, se arată într-un comunicat oficial postat pe pagina de Facebook a Echipei Naționale de fotbal a României.

Federația Română de Fotbal le-a cerut suporterilor să nu-i aștepte pe jucători pe aeroport „deoarece nu va fi posibilă interacțiunea dintre echipă și suporteri în acest loc”. FRF a mai precizat că „nu toți jucătorii echipei naționale vor reveni în țară în această seară”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`