Denis Drăguș despre îngrângerea României la Euro 2024. „E clar că ne doare”

Denis Drăguș despre îngrângerea României la Euro 2024. „E clar că ne doare”

Atacantul Denis Drăguș a transmis că echipa regretă că nu a putut face mai mult și că a fost învinsă de Olanda, cu 3-0.

Ce spune Denis Drăguș despre pierdere tricolorilor

Denis Drăguș a declarat că regret că nu s-au calificat mai departe, dar crede că echipa a dat tot ce a putut mai bun, informează știrileprotv.

„E clar că ne doare, ne-am dorit foarte mult să mergem mai departe, să jucăm cât mai mult, să ne bucurăm cât mai mult de aceste sentimente, de aceşti români minunaţi, care ne-au susţinut mereu. Din păcate, ne-am oprit aici, dar cred că am dat totul şi am reuşit să facem lumea fericită. Ne pare rău că nu am putut mai mult, dar am dat totul pe teren şi cred că asta poate fi un exemplu pentru cei mai tineri. Detaliile fac diferenţa la nivelul ăsta. Am început bine, dar suntem un pic supăraţi, pentru că am arătat că puteam să ne batem de la egal la egal sau chiar să trecem mai departe. Am primit gol însă şi de acolo s-au schimbat lucrurile. Şi a doua repriză am început bine, am avut ocazii, dar din păcate atât am putut în seara asta.

A fost un turneu senzaţional, eu sincer sunt fără cuvinte pentru ceea ce s-a întâmplat aici, suporteri, susţinere, şi tot ce am avut parte în Germania. Cred că ceea ce rămâne după acest European este speranţa pe care am dat-o românilor, inspiraţia pe care am putut să o transmitem copiilor. Oricât de mic ai fi, pentru că am plecat cu ultima şansă la acest European, dacă dai totul, poţi face lucruri mari”, a spus Denis Drăguş.

România și-a atins obiectivul

Echipa România a părăsit Campionatul European de Fotbal din 2024 după ce a fost învinsă de Olandă, cu 3-0, în optimile de finală. Dar, România și-a îndeplinit obiectivul, a trecut de faza grupelor după ce a învins Ucraina (3-0), a pierdut cu Belgia (0-2) și a remizat cu Slovacia, (1-1).

În sferturile de finală, Olanda va disputa împotriva câștigătoarei dintre Austria și Turcia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)