Monica Tatoiu, despre Diana Șoșoacă: „E moartă după chestia asta”. Ce făcea șefa partidului S.O.S în urmă cu mai mulți ani, înainte să fie celebră

Monica Tatoiu, despre Diana Șoșoacă: E moartă după chestia asta. Ce făcea șefa partidului S.O.S în urmă cu mai mulți ani, înainte să fie celebră
Senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă. Sursa foto: Captură Video - Știri și Politică 👉 ADIV70 / YouTube

Celebra femeie de afaceri, Monica Tatoiu, a fost prezentă în emisiunea Bună, România!, moderată de Răzvan Zamfir, pe B1 TV, unde a comentat întâlnirea pe care a avut-o Diana Șoșoacă cu premierul Marcel Ciolacu, la Palatul Victoria, privind consultările pentru stabilirea datelor alegerilor care au mai rămas în acest an.

Cum a cunoscut-o Monica Tatoiu pe Diana Șoșoacă

Monica Tatoiu a povestit cum a cunoscut-o pe Diana Șoșoacă și ce făcea seșa partidului S.O.S. în urmă cu câțiva ani, când nu era celebră.

Tatoiu a spus că o cunoaște de pe vremea când Diana Șoșoacă era în gradenă, la TVR.

„E moartă după chestia asta”

Femeia de afaceria fost întrebată ce vrea Marcel Ciolacu să transmită prin întâlnirea pe care a avut-o cu Diana Șoșoacă.

“Nu vrea să ajungă în gura ei. Îi cumpără bunăvoința. Ei îi place să fie adulată. Eu o știu pe Diana Șoșoacă, eu m-am certat cu ea rău, de pe vremea când era în gradenă, voi nu știți.

Era în gradenă contra a 50 de lei, cum se plăteau ăia în gradenă la TVR? 50 de lei, 60 de lei. Și mă invita Marina Almășan și mă duceam. Și Diana Șoșoacă stătea în primul loc acolo și când era vorba să fie din public, se scula prima. Ea avea totdeauna ceva de … Ea a pornit în public, plătit, ea voia să fie băgată în seamă, deci e moartă după chestia asta.

Și de ce s-a dus acolo? S-a dus acolo că partidul S.O.S., să nu spui că trece pragul de 5 %,  cu ăia 28.000. Ăia 28.000 și ceva, aranjați în Germania și în Anglia, nu mai sunt la parlamentare”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`