Tricolorul asemănat de Adrian Mutu cu un jucător din Generația de Aur: „Are o forță și o viteză incredibilă. E revelația echipei”

Tricolorul asemănat de Adrian Mutu cu un jucător din Generația de Aur: „Are o forță și o viteză incredibilă. E revelația echipei”
Adrian Mutu. Sursa foto: Hepta.ro / SportPictures / Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES

Adi Mutu, cel care împarte cu Gică Hagi statutul de golgheter all time al naționalei, a vorbit despre lotul României de la EURO 2024 și l-a lăudat pe Andrei Rațiu, despre care spune că „are o forță și o viteză incredibilă”.

Adrian Mutu îl aseamănă pe Andrei Rațiu cu Dan Petrescu, fundașul dreapta al Generației de Aur

„Briliantul” l-a comparat pe Andrei Rațiu cu ultimii doi fundași dreapta importanți din istoria recentă a primei reprezentative, Dan Petrescu și Cosmin Contra.

„De mult nu am mai avut un fundaș dreapta așa bun. L-am avut la echipa națională U21 și a crescut foarte mult. Are o forță și o viteză incredibilă.

Eu cred că se aseamănă cu Dan Petrescu și Contra, mai ales pe faza ofensivă. Urcă foarte mult ca ei. O forță extraordinară, poate nu are o tehnică așa de bună.

Câștigă duelurile, e agresiv, crează superioritate pe faza ofensivă, atunci când are ocazia. E un jucător care e revelația echipei. Îmi place ambiția și atitudinea cu care joacă”, a declarat Adi Mutu, citat de HotNews.ro.

România înfruntă Olanda în optimile EURO 2024

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu s-au calificat în optimile EURO 2024 prin câștigarea Grupei E, în care au terminat la egalitate de puncte cu Belgia, Slovacia și Ucraina, dar au avut un golaveraj superior.

Optimea cu Olanda este programată să se desfășoare pe Allianz Arena din Munchen, marți, 2 iulie, de la ora 19.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`