Ștefan Popescu: Dezbaterea a fost catastrofală pentru Biden / Vizita în Franța a fost neobișnuit de lungă tocmai pentru a i se da timp să se odihnească, să își poată îndeplini toate angajamentele (VIDEO)

Ștefan Popescu: Dezbaterea a fost catastrofală pentru Biden / Vizita în Franța a fost neobișnuit de lungă tocmai pentru a i se da timp să se odihnească, să își poată îndeplini toate angajamentele (VIDEO)
Foto: Hepta - DPA Images / Bernd von Jutrczenka

Vizita lui Joe Biden în Franța a fost neobișnuit de lungă tocmai pentru a i se da timp președintelui american să se odihnească, să își poată îndeplini toate angajamentele prevăzute în protocol, a explicat analistul de politică externă Ștefan Popescu, sâmbătă, pe B1 TV, la „Check media” cu Răzvan Munteanu.

Ștefan Popescu, pe B1 TV: Dezbaterea a fost catastrofală pentru Biden

Întrebat care sunt concluziile după dezbaterea dintre Joe Biden și Donald Trump, Ștefan Popescu a spus: „Catastrofal pentru Biden. Pentru el era un test, pentru că asta era miza întâlnirii. El a refuzat în mai multe rânduri o dezbatere cu Trump și a acceptat-o în momentul în care în sondaje Trump începuse să se detașeze binișor de el, cel puțin în statele-cheie, și apăruseră tot mai presante aceste discuții cu privire la starea lui fizică, mai ales după vizita de stat din Franța, care a fost o vizită neobișnuit de lungă, cinci zile (…), cinci zile o vizită de stat este foarte mult, dar tocmai pentru a i se da timp lui Biden să se odihnească, să își poată îndeplini toate angajamentele prevăzute în protocolul unei asemenea vizite”.

„Președintele Biden, trebuie să spunem, este un om decent, un om care a avut o carieră absolut remarcabilă, un om care a avut o viață grea și este uzat, adică uzura sa se explică. Și-a pierdut prima soție într-un accident de mașină, un copil, al doilea copil, mai recent, dar din păcate nu a trecut acest test. Inclusiv imaginile care au apărut după, când a părăsit platoul CNN sprijinit de soție, nu cred că l-au ajutat, și apoi discuțiile și îngrijorările din tabăra democrată, care dau impresia de panică, de defetism, care accentuează și mai mult, aș spune, situația lui Biden în sondaje, inclusiv invitațiile să fie înlocuit, numele vehiculate, care sunt total himere”, a adăugat analistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`