Constantin Chiriac (FITS), transportat la spital după ce i s-a făcut rău la un eveniment public din Sibiu

Constantin Chiriac (FITS), transportat la spital după ce i s-a făcut rău la un eveniment public din Sibiu
Foto simbol: Facebook / SMURD

Constantin Chiriac, președinte al Festivalului Internațional de Teatrus de la Sibiu și director al Teatrului Național „Radu Stanca”, a fost transportat la spital din cauză că i s-a făcut rău la decernarea stelelor de pe Aleea Celebrităților din Parcul Cetății al Sibiului, potrivit Turnulsfatului.ro.

Lui Constantin Chiriac i s-ar fi făcut rău din cauza căldurii

Președintelui FITS i s-a făcut rău cel mai probabil din cauza căldurii și a suferit o scurtă stare lipotimică – de leșin.

„SAJ SIBIU a fost solicitat în aceasta seara în jurul orei 18:30, în Parcul Cetătii, pentru un bărbat de 67 de ani care a prezentat o stare lipotimică. La solicitare a intervenit și un echipaj moto de la ISU. Pacientul a fost preluat de către echipajul cu medic al SAJ și a fost evaluat și monitorizat. A prezentat o scurtă stare lipotimică, probabil din cauza căldurii (cauza o sa fie stabilită la spital)”, a declarat Vasile Scridon de la Ambulanța Sibiu.

A fost transportat la spital

Constantin Chiriac a fost dus la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.

„Pacientul a fost preluat de medicii UPU, după o scurtă stare de lipotimie. La momentul actual primește îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat și purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, Cristina Bălău, pentru Turnul Sfatului.

„Domnul director Constantin Chiriac este bine, a fost o problemă minoră cauzată de deshidratare”, a adăugat Sorana Maier din partea FITS, pentru Turnul Sfatului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`