Iulia și Mihai Albu, din nou în conflict: „Fostului meu soț îi urez mai multă maturitate în abordări”

Iulia și Mihai Albu, din nou în conflict: „Fostului meu soț îi urez mai multă maturitate în abordări”
Mikaela și Iulia Albu. Sursa foto: mika_la_blanche / Facebook

Conflictul dintre Iulia și Mihai Albu a reizbucnit pe rețelele de socializare, după ce fostul soț al criticului de modă a făcut declarații în mediul online. Declarațiile recente ale Iuliei Albu l-au supărat profund pe fostul ei soț, care încă se află în perioada de recuperare după operația de cancer de prostată.

De la ce a pornit conflictul dintre cei doi

Tensiunile au reapărut când Iulia a declarat că fiica lor, Mikaela, a aflat prea repede despre diagnosticul grav al tatălui său. Mihai Albu, recent operat de cancer de prostată, a reacționat pe rețelele sociale, încălcând promisiunea făcută fiicei sale de a nu se mai certa public cu mama ei, potrivit libertatea.ro. 

Iulia a subliniat că Mikaela, în vârstă de 14 ani, a fost profund afectată de vestea primită chiar înainte de examenul de capacitate. Acest lucru a fost picătura care a umplut paharul pentru Mihai, care a răspuns public, stârnind un nou conflict.

Criticul de modă a criticat comportamentul fostului soț

„Dragi colegi din presă, vă rog să nu dați curs provocărilor venite din partea fostului meu soț. În toți acești ani am încercat și chiar am reușit, de cele mai multe ori, să mă țin departe de și să nu intru în circul creat de acesta. Da, nu era cazul ca Mikaela să treacă prin această situație, așa cum este preferabil ca niciunui copil să nu i se întâmple asta. Dar aceasta este viața. A căuta cu tot dinadinsul orice mic motiv pentru a porni un scandal, la fel ca a-ți bârfi fosta soție live cu un alt bărbat pe un post TV național, sunt doar semnale ale unei probleme mult mai grave.

De asemenea, amestecarea în această poveste a părinților mei, cu care fostul meu soț nu are nicio legătură, este, de asemenea, ridicolă. Aveți aici linkul cu declarația mea de la momentul 0, declarație care l-a deranjat teribil pe fostul meu soț, fapt pe care îl poate argumenta chiar el. Fostului meu soț îi urez mai multă maturitate în abordări și mai multă atenție acordată relației cu propria fiică”, a scris Iulia Albu pe rețelele de socializare.

Care este relația lui Mihai Albu cu fiica sa

Iulia și Mihai Albu au divorțat în 2013, însă cei doi au împreună o fetiță, pe Mikaela. Adolescenta a terminat clasa a VIII-a și se pregătește pentru Evaluarea Națională. Deși Mihai Albu i-a promis fiicei sale că nu se va mai certa public cu Iulia, el nu a putut să se abțină să nu răspundă la declarațiile acesteia.

Iulia a declarat într-un interviu pentru Cancan că Mikaela a avut un an greu, marcat de pregătirea pentru Evaluarea Națională și vestea despre boala tatălui său.

„A fost un an greu, pentru că în primul rând a fost pregătirea Mikaelei. În al doilea rând, a fost vestea despre fostul meu soț. Ea nu era cazul să afle de asta cu două luni înainte de examen, dar asta a fost”, a zis vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)
20:36 - Daniel Buda (PNL): Cu siguranță, Klaus Iohannis are o experiență care poate să fie folositoare relațiilor internaționale ale României (VIDEO)
20:34 - Toni Greblă, despre adresa PNL privind candidatura lui Iohannis: BEC se va pronunța joi asupra lămuririlor solicitate / AEP rămâne neutră și nu va intra într-o dispută politică (VIDEO)
20:25 - Cum sunt atrași turiștii pe litoral în această perioadă? „Ne place, e liniște”
20:18 - Apele Române: O parte din viitură va fi atenuată în Serbia. Debitele vor putea să fie tranzitate în siguranță pe sectorul românesc al Dunării (VIDEO)
20:15 - Trei români se află pe lista Europol a celor mai periculoși infractori. Cine sunt aceștia și ce infracțiuni au comis
20:04 - Meterologii ne avertizează că vom avea parte de o iarnă complet neobişnuită. Câte grade vor fi în sezonul rece