Constanţa: Studentul care şi-a incendiat profesorul a fost reţinut pentru tentativă de omor. El va fi adus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă

Constanţa: Studentul care şi-a incendiat profesorul a fost reţinut pentru tentativă de omor. El va fi adus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă
Sursa Foto: Flickr.com

Studentul în vârstă de 21 de ani care și-a incendiat unul dintre profesorii de la facultate, nemulțumit de nota pe care acesta i-a dat-o la examen, a fost reținut pentru tentativă de omor și va fi adus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

A încercat să-și omoare profesorul din cauza unei note

Amintim că, joi, un student la Facultatea de Matematică-Informatică a Universităţii Ovidius din Constanţa a aruncat spirt peste un profesor, în vârstă de 70 de ani, şi i-a dat foc folosind o brichetă. Tânărul era nervos din cauza notei pe care dascălul i-a dat-o la un examen. Victima a fost rănită la un picior.

Când a fost dus de agenți la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța pentru audieri, studentul i-a înjurat pe reporterii care îi puneau întrebări.

IPJ Constanța a anunțat, printr-un comunicat, reținerea studentului: „Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 27 iunie a.c., un student, nemulţumit de nota obţinută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă. Bărbatul de 21 de ani a fost condus pentru audieri şi pentru continuarea cercetărilor, iar în cursul acestei zile, în baza probatoriului administrat, a fost reţinut de procurorul de caz pentru o perioadă de 24 de ore”.

Băiatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa și vineri va ajunge în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:27 - 11 victime după un accident violent între un microbuz și un autoturism, în Bihor
23:01 - A venit momentul pentru o încetare a focului în Gaza și Liban, i-a spus Macron lui Netanyahu după tensiunile recente. Ce i-a răspuns premierul israelian
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
22:26 - Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)
21:57 - Lucian Romașcanu: PNL atacă fără să se gândească foarte mult, ci doar din scopuri electorale, o instituție fundamentală a statului / Cea mai câștigată este Elena Lasconi. Simion se pare că nu poate beneficia de voturile Dianei Șoșoacă (VIDEO)
21:33 - Ionuț Stroe, despre cazul Diana Șoșoacă: Publicarea motivării CCR este crucială pentru a nu ajunge pe un tărâm al procedurilor nedemocratice (VIDEO)
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale
20:05 - Cristina Neagu este oficial cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor. Victorie dramatică pentru CSM în Polivalentă