S-a sărbătorit calificarea în optimi, dar acum începe greul: Antrenament special pentru România înaintea meciului cu Olanda, de la Euro 2024

S-a sărbătorit calificarea în optimi, dar acum începe greul: Antrenament special pentru România înaintea meciului cu Olanda, de la Euro 2024

Sărbătorirea calificării în optimile de finală EURO 2024 a fost frumoasă, dar tricolorii au început deja să pregătească următorul obiectiv: vor să ducă România mai departe, anunţă frf.ro.

Greul abia acum începe, în optimi

Jucătorii naţionalei au intrat rapid după calificare în procesul de refacere. Titularii au rămas la hotel pentru a se recupera cât mai bine după efortul depus în partida cu Slovacia, în timp ce restul fotbaliştilor din lot s-au deplasat la stadion pentru un program special de 45 de minute în sala de forţă.

Următorul meci, cel din faza optimilor, se va juca marţi, 2 iulie, de la ora locală 18:00 (19:00 în România), la München, cu selecţionata Olandei, care a încheiat pe locul al treilea în grupa D, în urma Austriei şi Franţei.

„În 2019, la tineret, am avut un grup la fel de frumos cum avem şi acum. Şi am plecat ca şi acum, nu prea credea nimeni că putem ieşi din grupa aceea de foc. Aşa a fost şi această grupă.

Atunci nu mă gândeam că puteam să ajung în semifinale, dar sentimentul s-a construit pe parcurs, de la meci la meci. Iar după ce am realizat performanţa de la tineret mă gândeam că o să vreau să fac asta şi la echipa mare. Simţeam că la un moment dat o să vreau să joc la un European cu naţionala mare.

Iar acum, după tot ce s-a întâmplat în preliminarii, credeam că vom ieşi din grupa aceasta. Şi acum sperăm şi la mai bine. Pentru că este loc de şi mai bine.

Echipa dacă a demonstrat până aici, poate să demonstreze şi în continuare. Şi de ce să ne mulţumim cu ce am făcut până acum? Eu cred cu tărie că avem potenţial şi că putem produce din nou asemenea bucurii suporterilor”, a spus Puşcaş, potrivit Agerpres.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`