Ce studii are și cu ce se ocupă soția lui Edi Iordănescu. Cei doi au trei copii împreună

Ce studii are și cu ce se ocupă soția lui Edi Iordănescu. Cei doi au trei copii împreună
sursă foto: Facebook

Edi Iordănescu este selecționerul echipei naționale care a dus România în optimile de finală de la Euroa 2024. Deși el este pe buzele tuturor, mai ales acum, puțini sunt cei care o cunosc și pe soția sa, Arabella, care stă departe de lumina reflectoarelor.

Ce studii are Arabella

Edi Iordănescu este căsătorit cu Arabella, pe care a cunoscut-o în urmă cu 17 ani și care este mai mică decât el cu zece ani, și îmrepună au o familie frumoasă, trei copii de care se bucură. Cei doi s-au căsătorit după 13 ani de relație și evenimentul a fost unul secret, despre care selecționerul a vorbit abia după ce a avut loc, informează Cancan.

Arabella are 36 de ani și a fost model. Este născută în Satu Mare și a absolvit Facultatea de Medicină. Chiar dacă preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, este prezentă la toate meciurile echipei naționale.

Gestul lui Iordănescu în fața suporterilor români

România s-a calificat, aseară, în optimi, după meciul cu Slovacia unde au remizat, 1-1. Edi Iordănescu le-a mulțumit fanilor, la finalul meciului, și a făcut o revență în fața lor.

„Eu încep prin a face o reverență pentru suporterii echipei naționale de pretutindeni. Ce am trăit aici, în aceste jocuri, trăiești o dată în viață. Spun cu convingere, în istoria echipei naționale, suporterii nu au fost atât de implicați cum au fost acum. Pentru noi e cea mai mare preocupare să nu-i dezamăgim. Muncim, compensăm lucrurile pe care adversarii poate le au și noi nu. Cred că trebuie să fie mândri cu toții. E momentul, nostru, e seara României, se întâmplă să fie și Ziua Drapelului, e o bucurie în plus, suntem mândri că suntem români”, a declarat Edi Iordănescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`