Ioana Ignat spune adevărul despre despărțirea de Sebastian Dobrincu. Cum se înțeleg cei doi: „Ne respectăm”

Ioana Ignat spune adevărul despre despărțirea de Sebastian Dobrincu. Cum se înțeleg cei doi: „Ne respectăm”
Ioana Ignat trăiește o poveste de dragoste cu Sebastian Dobrincu. Foto: Facebook/Ioana Ignat.

Ioana Ignat a făcut primele mărturisiri după ce s-a despărțit de Sebastian Dobrincu. Luna trecută, cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate, în timp ce, în trecut, susțineau că își doresc să aibă o familie împreună.

Ioana Ignat, primele mărturisiri despre despărțirea de Sebastian Dobrincu

Timp de trei ani de zile, Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. În timp ce majoritatea susținătorilor săi așteptau ca cei doi să se căsătorească, Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu au anunțat că s-au despărțit.

După ce au ales să meargă pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații de prietenie, se susțin și se iubesc în continuare.

„Eu cu Sebastian suntem în relații bune, ne iubim în continuare, ne susținem și ne respectăm. Fiecare are prioritățile lui în momentul de față și ne dezvoltăm individual, fiecare cum știe mai bine. Dar suntem în relații bune, nu suntem nici dușmani”, a mărturisit Ioana Ignat, scrie Ciao.ro.

„Suntem foarte buni prieteni și ne vedem de proiectele noastre individuale. Așa e frumos, să fim cu toții în armonie și să ne facem viața frumoasă individual și ulterior nu știm ce se va întâmpla”, a mai spus ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`