Motivul pentru care „tricolorii” nu se vor antrena pe Allianz Arena înainte de meciul România – Olanda. Prevederile protocolului UEFA

Motivul pentru care „tricolorii” nu se vor antrena pe Allianz Arena înainte de meciul România - Olanda. Prevederile protocolului UEFA
Sursa foto: Inquam Photos / Ștefan Constantin

„Tricolorii” nu se vor antrena pe Allianz Arena, stadionul care va găzdui cel mai important meci al acestei generații. Naționala României se va muta din Wurzburg la Munchen, pentru partida cu Olanda din „optimile” EURO 2024, scrie GSP.

De ce „tricolorii” nu se vor antrena pe Allianz Arena

Pentru a se acomoda cu suprafața de joc și particularitățile stadionului, „tricolorii” s-au antrenat înainte de victoria cu Ucraina, 3-0, chiar pe Allianz Arena.

Situația este diferită în ceea ce privește antrenamentul oficial al naționalei înainte de meciul Slovacia – România. Motivul pentru care „tricolorii” s-au antrenat pe un alt teren a fost dorința de a proteja suprafața de joc a stadionului care s-a degradat din cauza numărului mare de jocuri din ultima perioadă.

Edi Iordănescu și unul dintre jucători vor participa, luni, 1 iulie, la ora locală 17:15, la conferința de presă oficială a „tricolorilor”. Antrenamentul de dinainte de meciul cu Olanda va avea loc tot pe 1 iulie, la ora 19:30. FRF urmează să stabilească și să anunțe terenul-gazdă.

România s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2024, după remiza cu Slovacia, 1-1, din Frankfurt, Germania.

Ladislau Boloni, fost selecționer al României, nu pare să fie la fel de fericit ca suporterii naționalei, după ce România s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2024.

„Până la urmă, cine a câştigat? Care victorie?! Eu am văzut 1-1 (…), de asta întreb”, a spus el.

Allianz Arena are o capacitate de 66.000 de locuri și va găzdui meciul dintre România și Olanda.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`