Un profesor universitar a fost incendiat de un student nemulțumit de nota primită la examen. În ce stare se află bărbatul

Un profesor universitar a fost incendiat de un student nemulțumit de nota primită la examen. În ce stare se află bărbatul
Sursa foto: Pixabay.com

Un student de 22 de ani de la o universitate din Constanța i-ar fi provocat răni prin incendiere unui profesor, în vârstă de 70 de ani, deoarece nu era mulțumit cu nota obținută la examen. Tânărul a ținut ușa pe dinafară, în timp ce cadrul didactic era înăuntru.

Profesorul a suferit vătămări corporale la nivelul piciorului

„La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei universități din municipiul Constanța, ar fi avut loc un incident între un cadru didactic și un student, potrivit adevărul.ro. 

Din primele cercetări efectuate rezultă că un student, nemulțumit de nota obținută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă. Cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale ce se impun”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Tânărul ar putea fi acuzat pentru tentativă de omor

Conform unor surse, un student a incendiat un profesor în timpul cursurilor, după care a ieșit din sala de clasă și a blocat ușa, lăsând cadrul didactic înăuntru. Focul s-a extins rapid, cuprinzând și mobilierul din sală.

Un alt profesor, alertat de zgomote, a venit să vadă ce se întâmplă. În acel moment, studentul a fugit, iar poliția este acum în căutarea lui.

Autoritățile discută cu Parchetul pentru a stabili dacă fapta va fi încadrată juridic ca tentativă de omor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:27 - 11 victime după un accident violent între un microbuz și un autoturism, în Bihor
23:01 - A venit momentul pentru o încetare a focului în Gaza și Liban, i-a spus Macron lui Netanyahu după tensiunile recente. Ce i-a răspuns premierul israelian
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
22:26 - Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)
21:57 - Lucian Romașcanu: PNL atacă fără să se gândească foarte mult, ci doar din scopuri electorale, o instituție fundamentală a statului / Cea mai câștigată este Elena Lasconi. Simion se pare că nu poate beneficia de voturile Dianei Șoșoacă (VIDEO)
21:33 - Ionuț Stroe, despre cazul Diana Șoșoacă: Publicarea motivării CCR este crucială pentru a nu ajunge pe un tărâm al procedurilor nedemocratice (VIDEO)
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale
20:05 - Cristina Neagu este oficial cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor. Victorie dramatică pentru CSM în Polivalentă