Noi detalii în cazul crimei de la hotelul din Captitală. Mărturia mamei fetei decedate

Noi detalii în cazul crimei de la hotelul din Captitală. Mărturia mamei fetei decedate

Un caz cutremurător de crimă a avut loc în Capitala. Un tânăr de 24 de ani a ademenit-o pe Alexandra, o adolescentă de 17 ani, într-un hotel din Sectorul 6, unde a comis o crimă brutală înainte de a se sinucide.

Care a fost planul tânărului de 24 de ani

Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul a intrat în camera de hotel împreună cu Alexandra și au rămas acolo câteva ore. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere îi arată pe cei doi împreună, conform adevărul.ro. 

Spre seară, bărbatul a părăsit camera singur și a mers la un hipermarket din zonă, de unde a cumpărat un cuțit mare de bucătărie. Reîntors în hotel, a comis crima, înjunghiind-o pe fată de cinci ori în gât și torace. Alexandra ar fi dorit să se despartă de el, iar acest refuz ar fi declanșat furia tânărului.

Mărturia tulburătoare a mamei Alexandrei

Mama fetei a declarat pentru Antena 3 că a încercat să-și contacteze fiica timp de 36 de ore, fără succes. În cele din urmă, poliția a anunțat-o despre tragedie. „O zi și jumătate nu a răspuns telefonul, apoi a sunat Poliția și mi-a spus că fata mea este decedată într-un hotel. Nu am realizat, am zis că nu are cum….mi-a spus că este la IML și să mă duc să îmi iau copilul de acolo. Am ajuns acolo și am văzut copilul meu tăiat, mort, într-un hal fără de hal . (…) Ea i-a spus că nu vrea să mai rămână cu el, că are un prieten și vrea să se despartă”, a povestit mama fetei, pentru Antena 3.

Autoritățile au fost sesizate de o angajată a hotelului

Poliția Capitalei a fost sesizată de o angajată a hotelului, în jurul orei 12:00, care a descoperit cele două victime. Polițiștii și un echipaj de prim-ajutor s-au deplasat la fața locului și au constatat decesul celor doi tineri.

„La adresă s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menționat. În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înțepător”, a anunțat Poliția.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`