România va juca împotriva Olandei în optimile de finală. Portugalia a fost învinsă de Georgia cu 2-0

România va juca împotriva Olandei în optimile de finală. Portugalia a fost învinsă de Georgia cu 2-0

România a încheiat incredibil pe locul 1, a câștigat grupa E de la EURO 2024 în urma meciurilor disputate miercuri seară la Frankfurt și la Stuttgart, naționala lui Edi Iordănescu reușind o performanță istorică a tricolorilor la Europene.

România va juca împotriva Olandei, marți, 2 iulie

Adversarul României din optimile de finală la EURO l-am aflat după meciurile din această seară, existând două variante, în funcție de rezultatele din grupa F pentru meciurile Georgia – Portugalia și Cehia – Turcia, partide începute la ora 22:00.

Optimea de finală România – Olanda se va juca marți, 2 iulie, pe Allianz Arena din Munchen. Un stadion care potrivit standardelor UEFA, pentru EURO 2024, are o capacitate de 66.000 de locuri.

Aici a debutat România cu un extraordinar 3-0 în fața Ucrainei, într-o atmosferă teribilă creată de zeci de mii de români în tribune. Tot pe Allianz Arena a început și EURO 2024, cu Germania – Scoția 5-1. Iar arena din Munchen va găzdui și una dintre semifinalele competiției.

Cât costă biletele la România – Olanda

Biletele la România – Olanda în optimi de finală EURO 2024 vor deveni disponibile pe site-ul UEFA în orele următoare și vor putea fi procurate de suporterii români la următoarele prețuri:

Peluze – 50 euro
Categoria 3 – 85 euro
Categoria 2 – 175 euro
Categoria 1 – 250 euro
Categoria Prime – 500 euro

Încă din această seară, delegația României care cuprinde cei 26 de jucători din lot și staff-ul condus de selecționerul Edi Iordănescu se va întoarce la Wurzburg.

Ca și la venirea spre Frankfurt, distanța de 130 kilometri va fi parcursă cu autocarul, în aproximativ o oră și jumătate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`