Cât cere Alina Sorescu pentru un concert după scandalul divorțului de Alexandru Ciucu

Cât cere Alina Sorescu pentru un concert după scandalul divorțului de Alexandru Ciucu
Foto: Instagram

Alina Sorescu trece printr-o perioadă foarte grea după divorțul de Alexandru Ciucu, dar cu toate acestea este o femeie care are o carieră de succes. Ea are tot mai multe solicitări pentru concerte, iar de curând și-a crescut tariful.

Cât cere Alina Sorescu pentru un concert

Alina Sorescu se află în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă. Înzestrată cu un talent deosebit, a evoluat atât de mult încât acum este o mare cântăreață, conform Cancan.

În urma scandalului legat de divorțul de Alexandru Ciucu a avut parte de multe câștiguri, fiind mult mai solictată pentru concerte. Acesta este și motivul pentru care și-a mărit semnificativ tariful pentru concerte. Înainte de mediatizarea subiectului artista cerea 2.000 de euro, iar acum a dublat prețul.

Despărțirea s-a produs în urmă cu doi ani

Alina Sorescu a fost cea care a depus actele pentru divorț, dar distanțarea s-ar fi produs în urmă cu circa doi ani. De atunci, cei doi s-au înțeles referitor la un program pe care le vor avea cu cele două fete, Raisa și Carolina.

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața: și cu bune, și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. Ei sunt motorul și motivația. (…)

E o perioadă sensibilă, pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă. E complicat, pentru că e vorba de fete, dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut”, a mărturisit Alina Sorescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)