Tendințe de amenajare pentru vara 2024

Tendințe de amenajare pentru vara 2024

Vara 2024 aduce cu sine o mulțime de trenduri captivante în designul interior. Soluțiile propuse arhitecții de interior îți pot transforma casa într-un spațiu modern, util, confortabil și bine optimizat. Te invit să descoperi cum poți să îți reînnoiești locuința cu corpuri de mobilier moderne, în tendințe și să aduci un aer proaspăt.

Mobilier –  stiluri și funcționalitate

În această vară, designul interior se concentrează pe echilibrul perfect între estetică,  funcționalitate cu accente majore pe sustenabilitate. Mobilierul este astfel mai mult decât un simplu element de decor. Mesele, scaunele, comodele sau fotoliile incluse în încăpere devin astfel expresii ale personalității ce completează  stilul de viață. În tendințele din acest an, vei găsi piese de mobilier multifuncționale, care combină designul expresiv cu utilitatea practică. De exemplu, mese extensibile care se transformă în spații de lucru sau fotolii care ascund spații de depozitare.

Un alt accent dominant este legat de materiale. Sunt preferate cele naturale, lemn, metal, sticlă, pentru durabilitatea lor, dar și pentru aspectul premium pe care îl au. Finisajele sunt și ele importante în cazul corpurilor de mobilier. Astfel, în tendințe sunt produsele cu aspect cât mai natural – mese din lemn, comode, cuiere din sticlă  –  dar si cele cu finisaje metalizate  – auriu, argintiu.

Colecții de mobilier The Home

Când vine vorba de alegerea pieselor de mobilier, The Home este locul ideal unde vei găsi colecții inspirate și variate. În vara 2024, colecțiile speciale îți oferă posibilitatea de a alege dintre cele mai stilate, inovatoare piese și sustenabile produse, fiecare aducând un plus de unicitate.

Branduri precum AmadeusBloomingville DenmarkBlood Monkey și Furpol, recunoscute pentru calitatea mobilierului sunt câteva dintre mărcile prezente în oferta The Home. Fiecare  piese de mobilier combină eleganța cu funcționalitatea, perfect astfel amenajarea îndeplinește cu ușurință cele mai exigente nevoie de confort.

Tendințe în Design Interior

În ceea ce privește designul interior, vara 2024 pune accentul pe culori naturale, texturi organice și elemente sustenabile. Iată câteva trenduri cheie de care să ții cont:

  1. Culori naturale și neutre –  tonurile de bej, alb crem și verde olive sunt perfecte pentru a crea un ambient relaxant și elegant.
  2. Materiale sustenabile  – este apreciat mobilierul realizat din materiale reciclate sau sustenabile, precum bambusul și ratanul.
  3. Accente metalice – detaliile metalice, în special aurul și cuprul, adaugă un plus de lux ambientului.

Urmând tendințele și alegând piese de mobilier sustenabile, vei reuși să transformi locuința ta într-un spațiu modern și primitor. Nu uita că fiecare piesă de mobilier poate spune o poveste unică. Așadar, alege cu grijă și bucură-te de un decor autentic care îți aduce bucurie și confort în fiecare zi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:57 - Copilul care a tras cu arma în trafic era cu mama lui în mașină. S-a ales cu dosar penal
20:49 - Robert Sighiartău (PNL): „Povestea asta cu dăm premierul la alt partid, ca să arătăm că împărțim puterea, este o formă de manipulare tocmai ca să nu trezească aceeași frică și teamă pe care poporul, pe bună dreptate, o are față de PSD” (VIDEO)
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România
19:29 - Gorj: Școală și grădiniță modernizate cu 1 milion de euro, ținute închise. Care este explicația primarului