Sezonul estival 2024. Cât costă un sejur de 9 zile în stațiunea Mamaia. Prețurile, mai mari de luna viitoare

Sezonul estival 2024. Cât costă un sejur de 9 zile în stațiunea Mamaia. Prețurile, mai mari de luna viitoare
Sursa foto: Arhivă Personală

Litoralul românesc este una dintre destinațiile preferate ale turiștilor de la noi atunci când vine vorba despre vacanța de vară. Chiar dacă în sezonul estival 2024 și Grecia, Turcia și Bulgaria se află, de asemenea, pe lista românilor, stațiunile de la malul mării rămân încă printre cele mai dorite.

Prețul unui sejur de 9 zile în stațiunea Mamaia, în sezonul estival 2024

Minivacanța de Rusalii a adus la malul mării peste 80.000 de turiști.

„Zilele acestea la mare au fost foarte pline. Cred că duminică nu am avut loc nici de şezlong. Am venit la 9 şi am prins loc în rândul 5. Eu şi lucrez aici, de pe telefon, de pe laptop. Vibe-ul de la mare e senzational”, a povestit o turistă.

Anul acesta, prețurile sunt mai mari decât anul trecut. Pentru nouă zile petrecute la mare, o familie a plătit 4.500 de lei doar pentru cazare.

Turiștii care au mers pe litoralul românesc în minivacanța de Rusalii au beneficiat de prețuri din programul „litoralul pentru toți”.

„Următoarea perioadă este plină. luna iunie este deja ocupată. Preţuirile sunt încă mici. În momentul acesta camera porneşte de la 320 de lei pe noapte cu mic dejun inclus, de la 1 iulie vor mai creşte cu aproximativ 10%, până pe 11 iulie când va fi o nouă mărire”, a spus Oana Tănase, manager hotel, potrivit Observator.

Cât costă un pahar de bere în Vama Veche

Turiștii care aleg litoralul românesc pentru a petrece trebuie să știe că în Vama Veche prețurile sunt mai mari decât anul trecut. La începutul lunii iunie, un pahar de bere la 250 de ml costa 10 lei, dar în perioada următoare ar putea fi mai scump.

În 2024, stațiunea Mamaia este preferata turiștilor, fiind urmată de Mamaia Nord, Eforie Nord, Venus, Neptun-Olimp, Jupiter, Saturn, Cap Aurora, Costineşti, Vama Veche, Eforie Sud, Techirghiol, Mangalia.

Pentru un sejur în Bulgaria, o familie alcătuită din trei membri va plăti între 1.023 euro și 3.850 de euro, în funcție de locație și categoria hotelului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România
19:29 - Gorj: Școală și grădiniță modernizate cu 1 milion de euro, ținute închise. Care este explicația primarului
19:28 - Există sau nu o înțelegere între PSD și AUR? Laurențiu Gîdei: Cred că lucrurile au mers prea departe. Cei doi care au lansat astfel de supoziții sunt niște amatori ai politicii, niște iresponsabili (VIDEO)
19:06 - 100% Schengen, doar în 2025
19:03 - Nicușor Dan a explicat cum se împart banii între PMB și primăriile de sector și de ce are nevoie de o sumă mai mare la Primăria Generală / Răspunsul său, întrebat de un bucureștean dacă „vrea să fie dictator” (VIDEO)