Consiliul Județean Ilfov, despre stadiul lucrărilor pe DJ401A: „Vorbim de un Drum județean de importanță strategică” (VIDEO)

Consiliul Județean Ilfov, despre stadiul lucrărilor pe DJ401A: Vorbim de un Drum județean de importanță strategică (VIDEO)

Consiliul Județean Ilfov a anunțat care este stadiul lucrărilor pe DJ401A, unul dintre cele mai importante drumuri județeane:

Se așterne asfalt la această oră, pe drumurile județene din llfov. Unul dintre cele mai importante DJ-uri este DJ401A. Traversează nu mai puțin de 6 localități din sudul județului – Vidra, Jilava, Măgurele, Bragadiru, Clinceni, Domnești.

𝐶𝑎𝑟𝑒 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑠𝑡𝑎𝑑𝑖𝑢𝑙 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑎̆𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑖𝑛 𝑡𝑒𝑟𝑒𝑛? Despre ce investiție este vorba, atunci când vorbim despre bani? Din teren, managerul tehnic de proiect, Cătălin Badea, face o analiză detaliată.

“Vorbim de un Drum Județean de importanță strategică pentru județul nostru, un drum intens circulat, un drum din sud-vestul județului care leagă mai multe localități. El începe din Vidra, traversează Jilava, Măgurele, Bragadiru, Clinceni și Domneti. Lucrările se întind pe 28 de km. Pe lângă reabilitarea covorului asfaltic, avem lucrări de canalizare pluvială, iluminat public, vom monta peste 1.500 de stâlpi, trotuare, spații verzi”

Acesta a mai precizat că lucrările sunt în grafic și că speră ca finalizarea lor să aibă loc la sfârșitul anului:

“Lucrările sunt în grafic. Vorbim despr elucrări foarte complexe, pe lângă refacerea carosabilului drumul va fi și lățit, la standarde europene. Venim cu piste de biciclete.

Vorbim despre aproximativ 180 de milioane de lei fără TVA din fonduri proprii și din fonduri din Programul Național de Dezvoltare Locală”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`